Menajerimi Ara dizisinden kötü haber! Star TV kararını verdi

Menajerimi Ara dizisinden kötü haber! Star TV kararını verdi
YAYIN TARİHİ: 4.04.2021 11:56:00

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinden kötü haber! Her hafta ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Menajerimi Ara dizisi yayından kaldırılıyor! Menajerimi Ara dizisi için Star TV kritik kararı geldi!

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinden kötü haber geldi! Menajerimi Ara dizisi ekran macerasını tamamlıyor! Star TV büyük ümitlerle başlayan ancak beklenen reytingi bir türlü veremeyen Menajerimi Ara dizisi final yapıyor! Star TV Menajerimi Ara dizisine teklifini sundu ay yapımdan cevap bekliyor!

Menajerimi Ara kararı bekleniyor!

Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı, Ahsen ve Deniz Can gibi yeni jönleri çıkartan Menajerimi Ara dizisi için final kararı geliyor! Ancak Star TV çok sevdiği Ay Yapıma hayranları sebebiyle de bir teklif sundu!

Menajerimi Ara sezon finali yapıp yazın başlasın!


Star TV özellikle Teşkilat dizisi başlamasıyla büyük reyting kaybına uğrayarak kendi reytingleri kaybetmişti. Hatta Teşkilat çok izlenen Arıza dizisini finale götürmüştü! Hal böyle olunca Menajerimi Ara dizisi de final kararı çıkması bekleniyordu. Ancak star TV Menajerimi Ara dizisine bir teklif sundu. Diziyi sezon final yaptıralım, çekimlere devam edin yazın yayınlayalım diyerek diziyi devam ettirmek için bir teklif sundu.

Menajerimi Ara yapım şirketi kararı bekleniyor!



Ay Yapım hem izleyicilere hem kanala Türkiye'nin en prestijli yapım şirketi. Daha önce ilk defa pazar gününe dizi koyan ve teklifi kabul eden Menajerimi Ara yapımı, bu teklife de izleyiciler için sıcak bakıyor!

Puhutv kozu var!

Ay Yapım sahip olduğu Puhutv, sektöre hızlı girmiş ve unutulmaz yapımları ekranlara getirmişti. Menajerimi Ara dizisini bu kadar sevilmesi sonrası internet dizisi kozu da bulunuyor. Menajerimi Ara Star TV final olsa da Puhutv yayınlanabilir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR