Mehmet Şef’in Kızı Fenomen Olurken Dolandırıcı Oldu! Herkes Sude’yi Patlattı! Masterchef Şöhret Etti

Mehmet Şef’in Kızı Fenomen Olurken Dolandırıcı Oldu! Herkes Sude’yi Patlattı! Masterchef Şöhret Etti
YAYIN TARİHİ: 13.01.2022 16:59:00

Masterchef’te yer geldiğinde sert yeri geldiğinde babacan tavırlarıyla bilinen Mehmet Yalçınkaya hayatının şokunu yaşıyor. Mehmet Şef’e gelen Masterchef şöhretinden çocukları da faydalandı. 3 çocuğu da sosyal medyada hatrı sayılır bir ün elde etti. Ancak gelin görün ki bu şöhret ellerinde patladı. Mehmet Yalçınkaya’nın fenomen olmaya çalışan kızı Sude Yalçınkaya dolandırıcılık iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü. İşte Sude’yi yakan o yorumlar.

Masterchef sayesinde Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Mehmet Yalçınkaya, hem sert hem de babacan tavırlarıyla tanınan bir isim. 47 yaşındaki şef yarışmacılara kimi zaman soğuk terler döktürürken kimi zaman da yüzlerini güldürüyor. Mehmet Yalçınkaya’ya gelen bu Masterchef şöhreti bir yandan da çocuklarına yaradı. Emre, Utkan ve Sude adından 3 çocuğu olan Mehmet Yalçınkaya’nın çocukları da sosyal medya fenomeni oldu çıktı durduk yere. Özellikle Sude Yalçınkaya’nın birbirinden cesur paylaşımları dikkatlerden kaçmıyor. Sonra dönemlerde reklam da alan Sude Yalçınkaya’nın bu reklamlardan biriyle başı fena halde dertte. 



Bir firmanın reklamını yapan Sude Yalçınkaya’nın anlaştığı firma dolandırıcı çıkınca sosyal medyada yayılması uzun sürmedi. Sude Yalçınkaya’ya güvenip, firmayla iletişime geçen bazı kullanıcıları dolandırıldıklarını anlayınca hemen Sude Yalçınkaya’nın fotoğraflarına yorum yapmaya başladılar. ‘Senin yüzünden dolandırıldım’, ‘Tüm param gitti’, ‘Sude herkesi’ yanılttı yorumlarına maruz kalan Sude Yalçınkaya ise henüz bu yorumlara yanıt vermedi. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR