Mehmet Erbil'in Kızı Yasmin Erbil’den Çarpıcı Açıklamalar: İki Yılım Çöpe Gitti

Mehmet Erbil'in Kızı Yasmin Erbil’den Çarpıcı Açıklamalar: İki Yılım Çöpe Gitti
YAYIN TARİHİ: 30.04.2021 12:50:00

Usta sanatçı Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil basketbolcu Can Korkmaz ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Her yaptığıyla çok konuşulan Yasmin Erbil Bebek'te görüntülendi. Yasmin,babasının sağlık durumu ve pandemiyle ilgili de konuştu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisi gibi oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden olan kızı Yasmin Erbil, Bebek'te görüntülendi. Maske yüzünden tanınmakta zorlanan Erbil, "Tanıyamadınız dimi? Maske hayat kurtarıyor" diyerek gülümsetti.

“İKİ YILIM ÇÖP”


"Maskemi çıkarmıyorum, artık çok korkuyorum" diye Yasmin, arkadaşlarıyla buluşacağını belirtti. 18 günlük kapanma sürecinden dolayı moralinin bozuk olduğunu belirten Erbil, "Ben 24 yaşındayım, iki yılım gitti, çöp" dedi.

“BABAMIN MAŞALLAHI VAR”

Babası Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Erbil, "Babam artık çok daha iyi. Arkadaşlarıyla falanda görüşüyor. En son tatile Antalya'ya gitti, hatta havuza girdi. Maşallahı var yani çok şükür" ifadelerine yer verdi.

Babasının Antalya tatiline kardeşi Ali Sadi'yle gittiğini söyleyen 24 yaşındaki güzel, "Ben babamla yaşıyorum zaten" diye vurgu yaptı.

Yasmin Erbil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babasının tekrardan sahnelere dönmesini çok istediğini de "Bir daha ekranda görmeyi çok isterim, inşallah olur" sözleriyle dile getirdi.


BABAM İYİ OLSUN, ÇARKIFELEK’İ YAPSIN”

Yasmin Erbil, yıllarca babasının sunduğu Çarkıfelek programı ile ilgili haberler için de "Çarkıfelek'i ben yapacağım dermişim, alakası yok, babam iyi olsun 'Çarkıfelek'i yapsın" dedi.

ADI CAN KORKMAZ İLE ANILDI

Öte yandan geçtiğimiz aylarda çapkınlıklarıyla ünlü babası nedeniyle erkeklere ve aşka güveni olmadığım söyleyen Yasmin Erbil'in gönlünü basketbolcu Can Korkmaz'a kaptırdığı iddia edilmişti.


25 yaşındaki Erbil, önceki gün Instagram'ın hikaye bölümünden bir erkeğin kolunun göründüğü manzara videosunu paylaşıp, kısa bir süre sonra silmişti. Basketbolcu Can Korkmaz'ın da aynı manzaradan ve aynı açıdan paylaşım yapması kafaları karıştırmıştı. İkili, konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR