Meclisten Bugün Geçti! Artık Para Sıkıntısı Çekmek Yok! 50.000 TL Ve 100.000 TL hesaplara Yatıyor!

Meclisten Bugün Geçti! Artık Para Sıkıntısı Çekmek Yok! 50.000 TL Ve 100.000 TL hesaplara Yatıyor!
YAYIN TARİHİ: 13.01.2022 13:07:00

Türkiye’nin önde gelen bankalarından vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunulmaya devam ediyor. Düşük faiz oranları, 3 ay erteleme seçenekleri ve uygun ödeme koşulları ile bankaların ihtiyaç kredileri, 2022 yılında nakit sıkıntısı çekenlerin yardımına koşuyor.

Yüzde 1,29’dan başlayan avantajlı faiz oranları ile tüm nakit sıkıntılarına bankalardan cazip çözümler sunuluyor. Son dönemde market fiyatlarından diğer pek çok alanda gelen zamlar sonrası vatandaşların ihtiyaç kredisi ve kredi kartı kullanımlarında da ciddi oranda artış yaşandığı görülüyor. İşte Akbank, QNB Finansbank ve TEB’in en avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyaları… Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


CEPTETEB 3 Ay Ertelemeli ve Hoş Geldin Faizli Kredi 


CEPTETEB İhtiyaç Kredisi avantajlı hoş geldin faiz oranları ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2022 yılında nakit sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına koşan TEB, %2,15’ten başlayan faiz oranlar, 3 aya kadar erteleme seçenekleri ve 100 bin TL’ye kadar kredi desteği ile ihtiyaç kredisi verecek. 36 aya kadar vadelerin de geçerli olduğu kredi kampanyasında, aylık 553 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilecek. 



TEB’in yeni müşterilerine özel hoş geldin faizi avantajları ile sağladığı kredisi sayesinde vatandaşların yeni dönemde ortaya çıkan birçok nakit ihtiyacına finansman çözümleri sağlanması hedefleniyor. Ayrıca hızlı başvuru yöntemlerinin de kullanılabileceği kredi ile CEPTETEB üzerinden veya internet şubeleri ile hızlı başvuru yapılması mümkündür. 

QNB Finansbank Tanışma Kredisi 


QNB Finansbank’ın Tanışma Kredisi ile tüm ihtiyaçları için vatandaşların %1,99’dan başlayan faiz oranları ile nakit desteği alması sağlanacak. Banka müşterisi olmanıza bile gerek kalmadan, QNB Finansbank üzerinden ilk defa ihtiyaç kredisi talep edecek kişiler için düşük faiz fırsatları uygulanacak. 36 aya varan vadeler ve alternatif ihtiyaç kredisi kampanyalarına yer veren QNB Finansbank; 3 Ay Ödemesiz, Finans maaş Kredisi, Kamu Çalışına Özel Kredi, Kampanyalı İhtiyaç Kredisi ve Borç Transferi Kredisi gibi ayrıcalıklı birçok finansman seçeneği yer almaktadır. 




100 bin TL’ye kadar QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kapsamında finansman talep ederek, 50 bin TL’ye kadar olan kredilerde 36 ay, 50 bin TL ve üzeri tutarlar için 24 ay vade seçenekleriyle kredi geri ödemeleri yapılabilmektedir. Düzenli ve esnek ödeme seçeneklerine de QNB Finansbank ihtiyaç kredileri kapsamında yer verilmektedir. 

Akbank 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası 


Akbank’tan ihtiyaç kredisini şimdi alan 3 ay sonra ödemeye başlıyor. Akbank’ın dijital kanalları üzerinden başvuru işlemlerini kolayca tamamlayan tüm vatandaşlar kredi fırsatından yararlanabilecek. Tüm ihtiyaçları için vatandaşların Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanması sağlanacak. Aylık 144 TL’den başlayan taksit seçenekleri, %2,44 faiz oranları ve 36 ay vade seçenekleri ile 100 bin TL’ye kadar Akbank’tan 90 gün ertelemeli kredi talep edilebilmektedir. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR