Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola’ya Sevgilisinden Doğum Günü Jesti…

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola’ya Sevgilisinden Doğum Günü Jesti…
YAYIN TARİHİ: 30.03.2021 21:14:00

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteriyle gönüllere taht kuran, başarılı oyuncu Ezgi Mola doğum gününü, sevgilisi Mustafa Aksakkallı ile kutladı. Mola, doğum günü için hediye kabul etmek yerine çocuklar için bir vakfa bağış yapılmasını istedi.

Yaklaşık iki senedir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen oyuncu Ezgi Mola, 38 yaşına bastı.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Aşklarını sosyal medyaya taşıyan çiftten Aksakallı, yayınladığı gönderi ile sevgilisinin doğum gününü kutladı. Mustafa Aksakallı, küçük bir kutlamada çekilen karelerini Instagram'dan yayınlayarak "İyi ki doğdun sevgilim" notunu düştü.

Mola ise sevgilisinin gönderisine, "23:30'da doğacağım" şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

“HUZURLU BİR YAŞ DİLİYORUM”

Ünlü oyuncu, gelen kutlama mesajlarının ardından ''İyi ki doğdun sevgilim'' yazılı pastayla poz vererek şu notu düştü:

“Sevgi dolu, birbirimizi yargılamadığımız, ötekileştirmediğimiz, ayıplamadığımız, şiddetsiz, huzurlu bir yaş diliyorum kendime ve hepimize... Bana hep hissettirdiğiniz sevginiz için teşekkür ederim. Her şey gönlümüzden geçtiği gibi olsun... Sağlıkla, aşkla, huzurla...”

EVLİLİK TARİHİ NET DEĞİL

Sosyal medyada gerçekleşen bir canlı yayına katılan Ezgi Mola'nın tektaşı ilk kez görünmüştü. Bir süredir yüzüğü taktığını söyleyen Mola, "Kimseye denk gelmedi ve görmediler. Evlilik tarihi şu anda net değil. Belli olduğunda herkesin haberi olur" ifadelerine yer vermişti.


“YAŞITLARIMDAN DAHA OLGUNUM”

Samimi açıklamalarda bulunan Ezgi Mola, hakkında bilinmeyenleri de şu sözlerle anlatmıştı: “15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum. Küçük yaşta mecburiyetten aldığım sorumluluklarım beni çoğu yaşıtımdan daha bilinçli ve olgun bir insan yaptı. Herhalde, 'Kendini beğenmiş' demesinler ve şımarık görünmeyeyim gibi, 'Etraf ne der?' baskısı koydum kendime ama hiç gerek yok böyle otosansürlere.”

“KENDİME VAKİT AYIRMAYA ÇALIŞIYORUM”

"Mesleğin için kendini beslemeye nasıl devam ediyorsun?" sorusuna yanıt veren Ezgi Mola, "Kendimi iyi hissedecek yerlerde ve kişilerle birlikte olmaya, kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Huzurlu olmaya çabalıyorum ama bir iş yokken kendimi oyuncu olarak beslemek pek de benlik bir şey değil. Hayatın akışı içinde oyuncu değil; herkes gibiyim" ifadelerine yer vermişti.

"TİTİZLİĞİMLE YILLARDIR DALGA GEÇİLİR"

Rol aldığı dizide temizlik takıntısı olan bir karaktere hayat veren oyuncu, rolüyle arasındaki benzerlikleri de şöyle anlatmıştı:

"Titizliğimle yıllardır dalga geçilir. Bundan 10 yıl kadar önce takıntılı olmanın da sınırından dönmüş olabilirim. Çok şükür ki döndüm, çünkü çok yorucu bir şey. Safiye'nin tatlı dile çok aç olduğunu, o çok sert yüzünü bir 'Seni çok seviyorum' cümlesiyle hemen yumuşatabildiğini biliyorum. Ben de öyleyimdir." 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR