Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola: Çenem Titredi, Tüylerim Diken Diken Oldu…

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola: Çenem Titredi, Tüylerim Diken Diken Oldu…
YAYIN TARİHİ: 20.04.2021 09:15:00

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncusu Ezgi Mola katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaşadığı bir anısını anlatan Mola, ‘tüylerim diken diken oldu’ dedi.

Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programının bu haftaki konukları ‘Masumlar Apartmanı’nın yıldızları Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar oldu. Dizi ile ilgili konuların konuşulduğu programda Ezgi Mola'nın ilk kez anlattığı bir anısı herkesi şaşkına çevirdi.
“O KONUŞURKEN BENİM ÇENEM TİTREDİ”

‘Masumlar Apartmanı’ dizi çekimi için gittikleri bir yerde 12 yıl boyunca rahatsızlığı sebebiyle adımını evinden başka hiçbir yere atmamış bir beyefendi ile karşılaştığını belirten Ezgi Mola, yaşadığı o anıyı şu sözlerle anlattı:

“Setimizin başka bir yerde olduğu gün bir beyefendi bana gelip ne dedi biliyor musunuz? Tüylerim diken diken oldu. ‘Ben 12 yıl buradan dışarı adımımı atmadım.’

Adam agorafobikmiş. Hikaye dışarı çıkamama ile başlamış ve zamanla hastalık onu tamamen kendi içinde izole asosyal bir insana çevirmiş. Ve o adam, ‘Benim hayatım yaşadıklarımla, kendimi toparlamaya çalışmamla ve eşimle düzeldi’ dedi.

Diziyi bir bölüm izlediğini söyleyerek şöyle devam etti: ‘Hüngür hüngür ağlayarak odaya gittim ama çok acayip bir iş yapıyorsunuz benim bu yaşadığımı yaşayan binlerce insan var. Siz onlara cesaret veriyorsunuz’ dedi.


O gün Safiye karakterinin dışarı çıktığı bölümdü. Yani o yüzden dizinin kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum. O bey konuşurken benim çenem titredi. Beyefendi size helal olsun dedim, 12 yıl ne demek? 3 gün evde kaldığımızda deliyoruz.”
“KLİNİKTEN DESTEK ALDIM”

Geçmişiyle ilgili itiraflarda da bulunan Egzi Mola, "Psikolojiye merakım vardır. Gülseren hocadan ve klinikten destek aldım. Rolüme o şekilde çalıştım. 2010 yıllarında hayatımın karanlık dönemleriydi. Biri evime geldiğinde sigara içtiğinde temizlik yapma, köpeklerim var sürekli süpürge hali, mutfak banyo lavobalarını sürekli parlatma olayı vardı. Bu dönemlerde zorlandım. Ama şimdi iyiyim" diye konuştu.

MASUMLAR APARTMANI NEDEN BAŞARILI?

Masumlar Apartmanı'nın neden başarılı olduğunu sorusunu da yanıt veren oyunculardan Farah Zeynep Abdullah "Bir şeyler yanlış gitse bile onları tedaviye teşvik edebiliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ezgi Mola ise "O kadar çok böyle gerçek hikaye var ki herkes kendini orada görüyor. Ağlamak için kendimizi zorlamıyoruz. Deniz Madanoğlu yazarımız da şiir gibi yazıyor. Ve kadının gücü var bu dizide. Yönetmenlerimizden yazarlarımıza, kostümlerimizden kadınlar sorumlu. Uzun yıllardır keyifle bir rol oynadığımı hatırlamıyorum" dedi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR