Masumlar Apartmanı hayranlarına kötü haber! Final yapıyor! Ezgi Mola açıkladı!

Masumlar Apartmanı hayranlarına kötü haber! Final yapıyor! Ezgi Mola açıkladı!
YAYIN TARİHİ: 1.05.2021 14:57:00

TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı hayranlarına kötü haber! Yayınlandığı her gün reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı final yapıyor! Ezgi Mola magazincilerle mini sohbetinde sezon final tarihini açıkladı!

Sezonun en iddialı işleri arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisinden kötü haber geldi! Yayınlandığı her salı akşamı ekrnalarda resital estiren Masumlar Apartmanı erken final kararı aldı! Masumlar Apartmanı erken final yapıyor!

Masumlar Apartmanı erken final yapıyor!

Usta yönetmen Çağrı Lustovali'nin yönettiği, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan SOkullu başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi erken final yapıyor! Masumlar Apartmanı erken final tarihi Ezgi Mola açıkladı!

Masumlar Apartmanı erken final yapıyor!

Masumlar Apartmanı Haziran ayında yayınlanacak ve 37. bölümde sezon finali yapacaktı. Ancak Haziran ayında Ezgi Mola ve Merve Dizdar çekimleri olduğu için Masumlar Apartmanı 2 bölüm erkene alındı. Masumlar Apartmanı 35. bölümde sezon finali yaparak ekran macerasını tamamlayacak.

Ezgi Mola biraz gülelim!




Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben ve Safiye karakteriyle rekorlar kıran Merve Dizdar ve Ezgi Mola, haklarından çıkan diziden ayrılıyorlar haberlerine ateş püskürterek "Arkadaşlar ayrılık yok, 2 ay daha çalışma kararı aldık. Erşan Kuneri dizimizi çekip, Eylül ayında Masumlar Apartmanı dizisine geri dönüyoruz" diyerek haklarında çıkan Ezgi Mola bırakıyor haberlerini yalanlamış oldu.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola aynı dizide!



Netflix ekranlarında Şubat 2022 tarihinde başlayacak, Cem Yılmaz yazıp yönettiği Merve Dizdar ve Ezgi Mola başrollerinde yer alacağı yeni bir komedi dizisi geliyor. Özkan Uğur, Uraz Kaygılarlıoğlu ve Çağlar Çorumlu gibi erkek oyunculara Merve Dizdar ve Ezgi Mola kadın partner olarak eşlik edecek. Ezgi Mola ve Merve Dizdar 2 bölüm erken giderek dizi okuma provaları ve sete katılacak.

Masumlar Apartmanı 2. sezon olacak mı?

TRT 1 ekranların en sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 2. sezonu olacak. Masumlar Apartmanı 2. sezonuyla Eylül 2021'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR