Masterchef Safanur’un sevgilisi yine Masterchef’ten çıktı! TV 8 iyice aşk yuvasına döndü.

Masterchef Safanur’un sevgilisi yine Masterchef’ten çıktı! TV 8 iyice aşk yuvasına döndü.
YAYIN TARİHİ: 6.12.2021 11:28:00

Masterchef’e mor renkli saçlarıyla damga vuran Safanur, yarışmaya son olarak veda eden isim oldu. Haftalarca gösterdiği performans bu kez yeterli gelmedi ve elendi. Elenmesinin ardından Safanur Bol hakkında araştırma yapanlar sevgilisinin kim olduğunu görünce şaştı kaldı. Çünkü o da Masterchef’ten tanıdığımı bir isim. Bakın Safanur Bol’un sevgilisi olduğu iddia edilen o isim kim. İşte detaylar…

TV 8’in sevilen yarışma programı Masterchef’e performansından çok renkli saçlarıyla adından söz ettiren Safanur Bol, yarışmaya son olarak veda eden isim oldu. Safanur Bol’un vedası herkesi ağlatırken günün en çok aranan isimlerinden biri de oldu. Safanur Bol hakkında araştırma yapanlar sevgilisini görünce inanamadı. Son dönemde sık sık aşk iddialarıyla gündeme gelen Masterchef’ten yine aşk çıktı.



Yarışmadaki iddialı açıklamaları ve tabaklarıyla bilinen Safanur Bol’un vedası herkesi şaşırttı. Yarışmada biraz daha ilerlemesi beklenen Safanur Bol elendikten sonra herkese teşekkür paylaşımı yapmayı da ihmal etmedi. 1994 doğumlu olan yarışmacı aslen Bursalı. Peki Safanur’un sevgilisi kim dersiniz? Geçtiğimiz günlerde öyle bir iddia ortaya atıldı ki ağızları açık bırakan cinsten.

Pelin Zaman ile Danilo Zanna, Pelin Zaman ile Hasan Biltekin, Sergen Özen ve Dilara Başaran derken yine bir Masterchef aşk bombası patladı. Safanur Bol ile Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir’in aşk yaşadığı iddia edildi. Ancak ne Safanur Bol’dan ne de Emir Elidemir’den konuya dair bir açıklama gelmedi. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR