Masterchef Pelin Zaman’dan aşk itirafı! Bir Danilo Zanna bir Hasan Biltekin dendi sonunda döküldü

Masterchef Pelin Zaman’dan aşk itirafı! Bir Danilo Zanna bir Hasan Biltekin dendi sonunda döküldü
YAYIN TARİHİ: 8.12.2021 19:43:00

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Masterchef’in en çok konuşulan isimlerinden biri 33 yaşındaki Pelin Zaman olmuştu. Aslında bir kabin memuru olan Pelin Zaman, mutfak tutkusunun peşinden Masterchef’e katılmıştı. Yarışma boyunca çok konuşulan Pelin Zaman’ın adı hem jüri üyesi Danilo Zanna’yla hem de yarışmacı arkadaşı Hasan Biltekin’le anılmıştı. Pelin Zaman’dan aşk itirafları yarışmadan elendikten sonra geldi. İşte Pelin’in açıklamaları.

Pelin Zaman’ın Masterchef macerası bitti bitmesine ama hakkında dedikoduların ardı arkası kesilmedi. Yarışmaya daha ilk bölümlerde damga vuran, güzelliğiyle dikkat çeken ama estetik çıkan Pelin Zaman yarışmanın ana kadrosunda yedeklerden dahil olmuştu.  Yarışma boyunca adından fazlasıyla söz etti Pelin Zaman. Mutfak bilgisi kısıtlı olmasına rağmen tüm iddialı yarışmacılara karşı başarıyla durdu. İşin içine güzelliği eklenince dedikodular da yağmur oldu tabi ki. Önce, adı eşi Tuğçe Demirbilek Zanna ile boşanacağını açıklayan Danilo Zanna’yla anılan Pelin Zaman, daha sonra Hasan Biltekin’le anılmıştı. Pelin Zaman her ne kadar şarkıcı Gökhan Akar’la sevgili olduğunu açıklasa da iddiaların ardı arkası kesilmedi.




Ve Pelin Zaman’dan aşk itirafı elendikten sonra geldi. Instagram’da canlı yayın yapan Pelin Zaman, Hasan Biltekin iddiası hakkında ilk kez konuştu ama Danilo Zanna hakkında bir açıklama gelmedi. İşte Pelin Zaman’ın Hasan Biltekin açıklaması:

Pelin Zaman, "Birçok haber çıktı benim hakkımda ama bunların hiçbirisi doğru değil. Bunu bilmenizi isterim. Hasan benim kardeşim. Benden çok küçük. Benim kardeşimden bile küçük. 7
– 8 yaş var aramızda. Öyle bir yakıştırma yapıldı ama çok saçma. Gökhan'dan ayrılmadım bu arada. Uzun bir süredir ilişkimiz var bizim var" dedi.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR