Masterchef Kulisinde Yumruklar Uçuştu Sergen Hasan Kafa Göz Birbirine Girdi! Lafın Nereye Gideceğini

Masterchef Kulisinde Yumruklar Uçuştu Sergen Hasan Kafa Göz Birbirine Girdi! Lafın Nereye Gideceğini
YAYIN TARİHİ: 11.01.2022 17:01:00

TV 8’de heyecan dorukta. Masterchef’in 2021 sezonunun belli olmasına çok çok az bir zaman kaldı. Son 3’lüye kalan isimlerse Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin ve Tahsin Küçük. Yarışmaya 4. Olarak veda eden isim ise Sergen Özen olmuştu. Sempatik tavırlarıyla bilinen Sergen Özen elenmesi herkesi üzerken sosyal medyada flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Hasan Biltekin’in yayın sırasında kullandığı bir laf Sergen Özen’in öyle bir zoruna gitti ki, kuliste ortalık karıştı. İşte haberin detayları.

Bir Acun Medya yapımı olan Masterchef hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. TV 8’in fenomen yarışma programı Masterchef’in şampiyonunun belli olmasına çok az bir süre kaldı. 3 iddialı yarışmacı Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin ve Tahsin Küçük yarışmanın başından bu yana olan iddialarını finale taşırken, yarışmaya 4.olarak veda eden isim Sergen Özen oldu.




Yarışmanın başından bu yana en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Sergen Özen kendisine yakışır bir biçimde, tıpkı onu tanıdığımız güleç yüzüyle yarışmaya veda etmişti. Yarışmadan sonra güzel işle yapacağını, mutlu olduğunu ve yarışmanın ona çok şeyler kattığı için üzgün veda etmediğini söyledi. Ancak olanlar sonrasında oldu. 



Birlikte yarıştıkları esnada tatlı yapan ikili, yemeği yaptıktan sonra birbirleriyle sohbet ederken çaktı kıvılcım. Sergen’in ‘nasıl yapamadık ya?’ dedi ve bunun üzerine Hasan Biltekin de ‘seni bırak ben nasıl yapamadım’ deyince ortalık karıştı. Çekim sonrası Sergen Özen’in bu sözler için Hasan Biltekin’le konuşmaya çalıştığı ancak olayların büyüdüğü iddia edildi. Ancak konu hakkında resmi açıklama gelmedi. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR