Masterchef Hasan sevgilisi Hülya’yı Pelin’le aldattı sonra bakın ne yaptı! Sırf popüler olmak için…

Masterchef Hasan sevgilisi Hülya’yı Pelin’le aldattı sonra bakın ne yaptı! Sırf popüler olmak için…
YAYIN TARİHİ: 6.12.2021 19:53:00

TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2021’in bu sezonki en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Hasan Biltekin, yarışmanın başından bu yana yemeklerinin yanı sıra, özel hayatıyla gündeme geliyor sık sık. Yarışmada bir süre kaybolan ve nedeninin sevgilisi olduğu ortaya çıkan, sonrasında Pelin Zaman’la yakınlaştığı ve terk edildiği iddia edilen Hasan Biltekin’den öyle bir hamle geldi ki inanılır gibi değil. Ya gündeme gelmek için yapıyorlar ya da tükürdüklerini yalıyorlar.

Masterchef 2021’in en büyük şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Nevşehirli yarışmacı Hasan Biltekin’in özel hayatıdan bir türlü sular durulmak bilmiyor. Yarışmada bir süre ortalardan kaybolan Hasan Biltekin, geri döndüğünde kız arkadaşının babasının vefat ettiğini duyurmuştu. Bu acı olayla da bir sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Sonrasında da doktor sevgilisi Hülya Acar yüzünü göstermişti. 

Ancak Hasan çapkın çıktı. Önce adı genç yarışmacı Rabia ile anılan Hasan Biltekin’in daha sonra da adı Pelin Zaman ile anıldı. Tabi bu haberlerin üzerine sevgilisi Hülya Acar kıskançlık krizlerine girdi. Pelin Zaman ile Hasan Biltekin aralarına bir türlü mesafe koyamayınca Hasan Biltekin, doktor sevgilisi Hülya Acar tarafından terk edildi. Hatta Hülya Acar hızını alamadı gizli olan Instagram profilini açtı, takipçi satın aldı ve üzerinde bir de Sezen Aksu’nun ‘İhanetten Geri Kalan’ şarkısıyla paylaşım yaptı. 

Peş peşe ‘hayatı düzene nasıl sokarız’ paylaşımları yapan Hülya Acar’ın ‘3 ay sonra ilk kez kendim için dışarı çıkıyorum. Hayatı düzene sokmak ve kendine gelmek istiyorsan; kendine yatırım yapmakla başla’ notu kafaları karıştırdı. Sonrasında 2 paylaşım daha yapan Hülya Acar bu paylaşımlarına da ‘ Arkadaşlarınla vakit geçir’ ve ‘ işini severek yap’ notlarını düştü. 

Ancak gelin görün ki Hülya Acar tükürdüğünü yaladı. Ayrıldıklarına kesin gözüyle bakılan Hülya Acar ile Hasan Biltekin’den flaş bir hamle geldi. Hasan Biltekin sevgilisi Hülya Acar’la birlikte fotoğraf paylaşarak ayrılık iddialarına son noktayı koymuş oldu.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR