Maraşlı hayranlarına kötü haber! Maraşlı yayından kaldırılıyor! Yeni sezon onayı çıkmadı!

Maraşlı hayranlarına kötü haber! Maraşlı yayından kaldırılıyor! Yeni sezon onayı çıkmadı!
YAYIN TARİHİ: 15.04.2021 13:55:00

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Maraşlı dizisinden kötü haber geldi! Maraşlı hayranlarına kötü haber! Maraşlı yayından kaldırılıyor! Sevilen dizisi Maraşlı 2. sezon onayını alamadı! Maraşlı reytinglere yenildi!

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Maraşlı dizisinden kötü haber geldi! Yayınlandığı her hafta çok sevilen ancak ara vermesiyle adeta şok eden ve geri dönüşü reytinglerde çok düşük olan Maraşlı dizisinden üzen haber geldi!

Maraşlı 2. sezon onayı alamadı!

Çok konuşulacak kararlara imza atan ATV, Hercai ve Akıncı dizisini bitirme kararı almıştı. ATV en çok Akıncı dizisi bitmesi beklenirken ara yerde Hercai dizisi de harcanmıştı. Bu hafta ATV Maraşlı dizisinden kötü haber geldi! Maraşlı 2. sezon onayını alamadığı ve final yapacağı öğrenildi.

Maraşlı yayından kaldırılıyor!

Başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer ve Kerem Atabeyoğlu'nun yer aldığı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu TIMS&B imzalı dizi bitme sebebi reytingler oldu. Maraşlı yüksek bütçeli bir iş olsa da Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur, Yasak Elma gibi dizilerden reyting alamadı. Bunun büyük etkisi Maraşlı virüs nedeniyle sık sık ara vermesi oldu!

Maraşlı 2. sezon devam etmesi için yapımcı bastıyor, eli güçlü!




Maraşlı dizisi yapım ekibi Tims B hem eli güçlü hem yapımları ne olacağı belli olmuyor. Özellikle Bir Zamanlar Çukurova 4. sezon onayını almışken, Teşkilat dizisi TRT 1'de rekor kırıyor. Bu sebeple Maraşlı dizisi bitse de Tims pek ısrarcı olmayacak ancak Ethem Özışık kaleme alması sebebiyle Poyraz Karayel olduğu gibi dizi git gide açılıyor.

Sefirin Kızı ve Çukur bitiyor!



Yapımcı ve kanal arasıda 2. sezon devam etmesi için en büyük koz, hem Çukur dizisi bitmesi hem SEfirin Kızı dizisi bitmesi. İki dizi birden biteceği için heran devam kararı gelebilir. Çünkü Çukur, Sefirin Kızı izleyicisi direk Maraşlı dizisi izleyicisi ve Maraşlı 2. sezon bomba transferler yaparak rekor kırabilir.

Tims kafasında 2 sezon planladığı Maraşlı dizisi biterse de çok üzülmeyeceği gelen bilgiler arasında.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR