Leyla ile Mecnun Dizisine İlişkin Yeni Gelişmeler Yaşandı

Leyla ile Mecnun Dizisine İlişkin Yeni Gelişmeler Yaşandı
YAYIN TARİHİ: 5.06.2021 21:54:00

Bir dönem ekranların,  en çok izlenen dizilerinin arasında olan Leyla ile Mecnun tekrardan sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Bir dönem ekranların,  en çok izlenen dizilerinin arasında olan Leyla ile Mecnun tekrardan sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Gerek  kadrosu gerekse diğer birçok diziden farklı olan senaryosu ile dönemine damga vuran Leyla ile Mecnun Kısa bir süre sonra izleyicileri ile buluşacak.

Acun Ilıcalı, uzun zaman önce Leyla ile Mecnun sevenlerine müjdeli haberi vermişti. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, paylaşım ile hayranlarına projeyi bir kez daha anlattı. Efsane dizi Leyla ile Mecnun’un tekrardan  ‘tam kadro’ olarak çekileceğini ve Türkiye’nin dijital platformu olan Exxen’de izleyici karşısına çıkarılacağı duyuruldu. Leyla ile Mecnun ile ilgili yeni paylaşım, yönetmen Onur Ünlü’den geldi. Dizinin kadrosunda birbirinden değerli isimler mevcut, Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin,ve Osman Sonant gibi isimler yer alıyor.
 
Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği, senaryosunun  ise Burak Aksak’ın  kaleme aldığı efsane dizi Leyla İle Mecnun, Exxen’de  tekrardan izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.
 
Türkiye’de en çok izlenen  ve en çok sevilen yapımlar arasında yer alan dizinin kadrosunda oyunculuğu ile göz dolduran içinden mevcut. Dizinin kadrosunda, Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin,ve Osman Sonant gibi usta isimler alıyordu.

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı,  bir süre önce yapmış olduğu açıklamada, Leyla ile Mecnun’un Exxen’de yer alacağını ifade etmişti. Ilıcalı paylaşımında, “Efsane geri dönüyor! Leyla ile Mecnun yakında tam kadro Exxen’de”  ifadelerini kullanarak izleyicilere müjdeyi vermişti.


Onur Ünlü İzleyicileri Heyecanlandırdı



Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmeni Onur Ünlü, sosyal medya hesabından  izleyicileri heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

 Leyla ile Mecnun'un imza fotoğraflarından olan, izleyicilerin bir bakışta hatırlayacağı sahilin  fotoğrafını paylaşan Onur Ünlü bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.
 
Diğer yandan, Exxen sosyal medya hesabı da Onur Ünlü’nün bu paylaşımını  kendi hesabından alıntılayarak,  izleyicileri heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı.
Leyla ile Mecnun yakında Exxen’de…
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR