Kuzey Yıldızı final kararı hayranlarını isyan ettirdi!

Kuzey Yıldızı final kararı hayranlarını isyan ettirdi!
YAYIN TARİHİ: 3.04.2021 13:58:00

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final kararı aldı! Kuzey Yıldızı ilk Aşk hayranlarını isyan ettiren karar sonrası Show TV'den ve yapımcıdan açıklama bekleniyor!

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden kötü haber geldi! Ekranların sevilen dizi Kuzey Yıldızı final yapıyor! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Kuzey Yıldızı final kararı sonrası hayranları oldukça üzgün olduğu öğrenildi! Kuzey Yıldızı dizisi final kararı ve tarihi netleşti!

Kuzey Yıldızı final yapıyor!

Başrollerinde İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Toygan Avanoğlu ve Merve Şen gibi yıldızların yer aldığı Kuzey Yıldızı final kararı aldı. Kuzey Yıldızı 60. bölümde final yaparak ekran macerasını tamamlayacak! Son 2 bölüme giren Kuzey Yıldızı İlk Aşk apar topar final yapması hayranalarını kızdırdı!

Kuzey Yıldızı ilk aşk neden bitiyor?



Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin özellikle AB ve ABC aldıkları reytingler sonrası 1 reytinge kadar düşen Kuzey Yıldızı reklam alamaması sebebiyle bitiyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi devam etme ihtimali bulunmuyor ve Kuzey yıldızı bitiyor!

Kuzey Yıldızı başka kanala geçer mi?

Final kararı gelen diziler sonrası Kuzey Yıldızı başka kanala geçer mi sorusu yanıt buldu! Kuzey Yıldızı dizisi başka kanala geçme ihtimali bulunmuyor ve sevilen dizi apar topar final yapıyor!

Son set günü!

Bugün Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son defa çekildi ve ekran macerasını tamamlayarak final yapıyor!

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR