Koronavirüs Aşısı Olan Berna Laçin’e Tepki: Sana Nasıl Sıra Geldi?...

Koronavirüs Aşısı Olan Berna Laçin’e Tepki: Sana Nasıl Sıra Geldi?...
YAYIN TARİHİ: 5.04.2021 11:49:00

Ünlü oyuncu Berna Laçin’in koronavirüs aşısı olduğunu açıklaması sonrasında sosyal medyadan tepkiler yağdı.  Laçin eleştirilere "Arkadaşlar 212’liyim. Basın çalışanı olarak tanımlanmış aşı!" yanıtını verdi. Oyuncuya bir eleştiri de Alişan'dan geldi…

Çin aşısı ile Biontech aşısı arasında seçim şansı olan Berna Laçin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla BionTech aşısı olduğunu duyurdu. Laçin'in aşı olması bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

Laçin, "Sana nasıl sıra geldi?" diye soran takipçilerine, "Arkadaşlar 212’liyim Basın çalışanı olarak kartı olanlara tanımlanmış aşı" cevabını verdi. ‘Hadi antikorum bol olsun. Bu arada eNabız üzerinden sık sık kontrol edin, bem de öylesine diye baktım ve şaşırdım, her an size de çıkabilir. Piyango reklamı gibi oldu ama çıkınca insan ikramiye çıkmış gibi hissediyor.’ diyen Laçin ayrıca, "Bu arada 'ben aşımı bir başkasına devredebilir miyim?' diye sordum, olmuyor, bu da bilginize..." ifadelerine yer verdi.


ALİŞAN DA TEPKİ GÖSTERDİ



Şarkıcı Alişan da Twitter hesabından, "Ben test aşamasında gönüllü olduğumda, anneniz sormuştu ya 'Alişan nasıl aşı oldu? diye... Siz aşı olduğunuzda da anneniz sordu mu size, 'Kızım ne zaman gazeteci oldun?' diye Berna Hanım..." mesajını yayınladı.
“EŞİT OLMAYAN ŞEY HALİ HAZIRADAKİ EŞİTLİĞİMİZ”

Öte yandan Berna Laçin geçtiğimiz aylarda koronavirüsn herkese eşit davrandığını ve aynı şekilde tehdit ettiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etmişti: 

“Eşit olmayan şey hali hazırdaki eşitsizliğimiz işte, bunun acılarını çekiyoruz. Ekonomik eşitsizliğin dışa vurumu insanları zorladı bu döneminde. Hepimizi ayı şekilde evde olmaya zorluyor ama bazılarımız kalabalık dolmuşlara binip işe gitmek zorunda. ‘Açlık mı, corona mı’ dediğinizde açlık daha kötü. Corona, hali hazırdaki maddi eşitsizliğimizi yüzümüze vurdu. Keşke herkes evinde oturabilecek maddi imkana sahip olabilse. Bu insanları harap etti.

Aslında herkes kendi ülkesinde ne olup bittiğini görmüş oldu bu süreçte. Corona şapkayı düşürdü, keller göründü. Derin bir ekonomik yarılma içinde olduğumuzu gördük. Biri ayda 5 marka çanta alırken 4'e düştü diye sıkıntı yaşıyor olabilir. Ama öbürü eve 5 ekmek alırken 4'e düşünce, çocuklarının karnı doymadığı için sıkıntı yaşıyor. Dolayısıyla burada büyük eşitsizliği görmüş olduk ve bazı insanlar şikayet ederken ayıp etmiş oldu. Bir takım konserler yapıp izlenmese de o 1 saatlik çekimler için dev paralar ödendi. Ama tiyatrolara “Bin lira verelim mi” gibi sadaka bile diyemeyeceğimiz yardımlar yapıldı. Bizde çok popüler sanatçılara önem veriliyormuş, hemen onlara yardım yapıldı ki iki çanta eksik alıp bunalıma girmesinler diye. Ne yazık ki emeğe saygı duymadığımızı, değer vermediğimizi gördük koronada.”

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR