Kira Alamadığını, Zor Günler Geçirdiğini Söyleyen Mehmet Ali Erbil Ekranlara Geri Dönüyor

Kira Alamadığını, Zor Günler Geçirdiğini Söyleyen Mehmet Ali Erbil Ekranlara Geri Dönüyor
YAYIN TARİHİ: 16.04.2021 11:59:00

Zor günleri atlatan Mehmet Ali Erbil, ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk oldu. Geçmişte yaşadıklarını ve gelecek planlarına anlatan Erbil,‘Pandemiden dolayı kira alamıyorum, gelecek sezon ekranlara döneceğim’ dedi.

Geçtiğimiz yıllarda evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nüksetmişti. Aylarca hastanede tedavi altında tutulan Mehmet Ali Erbil, zor günleri geride bıraktı.

Sağlığına kavuşan ünlü şovmen, 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Geçmişte yaşadıklarını ve gelecek planlarını anlatan Erbil'in açıklamalarından satır başları şu şekilde….

“YENİ SEZONDA BİR ŞEYLER OLACAK”

“Ben aşılarımı oldum. Pazartesi günü test de yaptırdım negatif çıktı.
Ben zaten evden çıkan bir adam değildim, hem de hastayım. Biraz dinleniyorum yeni sezonda olacak bir şeyler…

Herkes her gün yanımdaydı. İbrahim Tatlıses her gün geldi. Sibel Can olsun, Hülya Avşar olsun herkes geldi. Hülya beni hastanede yürüttü.  Bahçede birlikte yürüdük.”


“EŞLERİMİ ALDATMADIM”

“Eşlerimi asla aldatmadım. Dedim ki ‘karısını aldatan erkek prostat olsun’ prostat olmadığıma göre aldatmadım.


İlk eşimden ayrıldıktan sonra askere gittim. Çok özledim geldiğimde de tekrar evlendik, çocuğumuz da vardı.”

“SANAL ALEMDEN KIZ ARKADAŞI BULDUM”

“En çok denize, suya, havuza girmeyi özledim. Yüzmeyi çok özledim. Aşkı da özledim tabii… Hastalıktan dolayı konsantre olamıyorum. Sanal alemden bir kız arkadaşı buldum, Cuma günü buluşacağız. Eski eşlerimin hepsi yanımda, hiç gözleri arkada kalmaz. Benim gözlerim arkada kalmaz… Hiç yanlış yapmadılar.  
Seviliyormuş, onu bana hissettirmeleri de çok güzel bir şey o duyguyla daha çok bağlanıyorsun hayata. Benim gibi hareketli bir adam sol elini bile kaldıramıyordu. ‘Allah’ım bana sol elimi bahşet de sol elimi kullanayım’ diye dua ediyordum.”

“Ali Sadi ile aramız çok iyi kaçıp kaçıp geliyor ben de kalıyor. Annesi çok iyi yetiştiriyor. Çocuk yetiştirmek kolay değil..”

“BİR TEDAVİ 50 BİN LİRA TUTUYOR”

“Kaçış sendromu Türkiye’de iki, dünyada 30 tane var. Damarlarımdan su kaçıyor. Bir tedavi 40 bin lira 50 bin lira tutuyor. Allah razı olsun devletimizden yardımcı oluyor. Eğer ilaç almazsam ölümcül boyutlara ulaşıyor. İtalya’da bana bu ilacı vermediler pahalı olduğu için… 21 günde bir uygulanıyor.”
“ÇOCUKLARIMIN GELECEKLERİNİ GARANTİLEDİM”

“İki senedir çok büyük zararım var, birikimlerim de gayrimenkuldü şimdi onlardan da kira gelmiyor. Yeniden başlayacağız çalışmaya…  Ama çok şükür bu zamana kadar hiçbir şeyimi satmadım. Yoksa Serdar gibi olmuştum. Çocuklarımın hepsine birer ev aldım, gelecekleri garanti…”

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR