Kim Birinci, Kaç Puan Aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV 8 4 Mart 2022 Cuma Puan Durumu Sonuçları!

Kim Birinci, Kaç Puan Aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV 8 4 Mart 2022 Cuma Puan Durumu Sonuçları!
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 09:10:00

​TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mart 2022 puan hali neticeleri merak ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mart günümüz puanlar nasıl oldu? Bugün Hatice Bilman kaç puan aldı? Zuhal Topal'ın kendine has anlatımıyla reyting rekorları kıran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gelişmeler an be an sizlerle oluyor. Haftanın 5. gününde yarışacak olan yarışmacı ve alacağı puanlar merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mart 2022 puan hali nasıl oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mart 2022 günü puanlar ve detaylar…

​TV8 ekranların en sevilen ve hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz’de bomba gelişmeler bu haftada ekranlara damga vurdu. Bugün yapılacak olan puanlama ekran başındakilerin izleyiciler doğrultusundan merakla Takip ediliyor. Çünkü haftanın finaline Sadece bir gün kaldı ne büyük mükafat amacıyla yalnızca iki müsabakacı yarışacak. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mart 2022 puan hali nasıl oldu? Hatice Bilman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mart puanları ve detaylar haberimizde…

TV 8 ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 4 MART 2022 CUMA PUAN DURUMU SONUÇLARI! KİM BİRİNCİ, KAÇ PUAN ALDI?

TV8 in en çok izlenen müsabaka uygulamaları arasında yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi olacak olan müsabakacı merakla bekleniyor. Hafta başından itibaren 5 müsabakacı hünerlerini gözler önüne serdi ve bugün bir müsabakacı büyük mükafatın sahibi olacak. Büyük mükafatı kazanacak olan müsabakacı hem rakiplerinin verilen oylarla hem de Zuhal Topal'ın yaptığı oylama sonunda belli olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mart 2022 haftanın birincisi belli oldu. Serdar Bey ve Hatice Hanım birinciliği eş güdümlü paylaştı.



DÜN ALINAN PUANLAR 

Haftanın finaline bir gün kala yarışan Hatice Hanım olabildiğince iddialı bir menü ile rakiplerinin karşısına çıktı. Zuhal topal'la Yemekteyiz 3 Mart 2022 puan hali şu şekilde oldu:

Serdar bey: 6 puan


Seda Hanım: 6 puan

Gülderen Hanım: 5 puan

Gökçe Hanım: 4 puan

Hatice Hanım bugün toplamda 21 puan aldı. 

Yemekteyiz Dış Ses Gürbüz (Aydoğan Temel) kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada programında Gürbüz, dış ses olan ve Mikser olarak da tanınmış Aydoğan Temel'dir. Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966'da dünyaya geldi ve 55 yaşındadır. Aydoğan Temel, Mimar Sinan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmlerinde dublaj ve yönetmenliği yapmaktadır. Sıkça seslendirdiği yabancı ünlüler arasında: William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu yer almaktadır. Aydoğan Temel, genelde kötü, komik, problemli adamları seslendirmektedir. Show TV'de bir devre yayınlanmış magazin programlarından Piyasa keyfi'nin de dış sesi olan Aydoğan Temel, o vakte kadar yapılmış magazin seslendirmelerinin dışına çıkarak ve fark oluşturdu ve kimi kesim doğrultusundan eleştirilse de izleyicilerin fazlası doğrultusundan sevildi ve hala taklitleri yapılmaktadır. Daha sonra Uçankuş programında yer alan Aydoğan Temel, şimdilerde Zuhal Topal'da Mikser olarak sesiyle yer almaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR