Kendini ‘mehdi’ Sanıyordu Para Babasıymış! Kurtlar Vadisi’nin Polat’ında 7 Kuşağa Yetecek Para Var!

Kendini ‘mehdi’ Sanıyordu Para Babasıymış! Kurtlar Vadisi’nin Polat’ında 7 Kuşağa Yetecek Para Var!
YAYIN TARİHİ: 4.03.2022 13:07:00

Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden biri Kurtlar Vadisi. Replikleri sevenlerinin hafızalarında hala ve unutulmayan karakterler de öyle. Ama içlerinde öyle biri var ki, o Kurtlar Vadisi’nin vücuda dökülmüş hali olarak kaldı hafızalarda. O isim Polat karakterine hayat veren Necati Şaşmaz’dan başkası değil. Kurtlar Vadisi dışında bir oyunculuk deneyimi olmayan Necati Şaşmaz’ın ifşa olan mal varlığı, 7 sülalesine yetecek cinsten. O mal varlığı arasında neler neler yok ki… İşte detaylar…

50 yaşında Necati Şaşmaz’ın, Kurtlar Vadisi dışında bir oyunculuk deneyimi yok. Hali hazırda ne iş yaptığı da bilinmiyordu. Ta ki mal varlığına dair tüm detaylar gün yüzüne çıkana kadar. Bir dönem eski eşi, Nagehan Kaşıkçı ile olan boşanma davasıyla gündeme gelen, Kaşıkçı’nın hakkında psikolojik sorunları olduğunu ve kendisini mehdi zannettiğini iddia ettiği Necati Şaşmaz, tam olarak bir para babası çıktı.



Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olan Raci Şaşmaz’ın kardeşi Necati Şaşmaz, son dönemde sessizliğini koruyor. Raci Şaşmaz’la bir dönem arası bozuk olan Necati Şaşmaz’ın geçimini nasıl sürdürdüğü merak konusuydu. Nitekim o da ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde İbo Show’da yeni bir projeyle ekranlara döneceğini müjdeleyen Necati Şaşmaz’ın evleri ve arsaları adeta servet değerinde.




Şaşmaz’ın 18 tane rezidansı bulunuyor. 18.rezidansını ise kısa bir süre önce edindi. Bu yeni rezidansına 2 milyon 600 bin dolar, Türk Lirası ile 36 milyon ödedi. Necati Şaşmaz’ın mal varlığı sıraladığında ise asıl büyük şok yaşanıyor. Mal varlığı şu şekilde: Ataşehir Konutları’nda 50 adet daire, Şişli Bomonti’de 18 rezidans, 1 süpermarket ve çok sayıda arsa.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR