Kardeşlerim 30. bölüm fragmanında vicdan azabından perişan olacak! Ölümü buz kestirdi!

Kardeşlerim 30. bölüm fragmanında vicdan azabından perişan olacak! Ölümü buz kestirdi!
YAYIN TARİHİ: 21.11.2021 11:57:00

​Kardeşlerim bu akşam 29. bölümüyle yürekleri dağladı. Melisa'nın kaza sonucunda ölümüne neden olduğu Kadir'in vedası şok etti. Ölümü kardeşlerini yıkarken Kardeşlerim 30. bölüm fragmanı acı ile dolu olacak. Kadir'in cenaze törenininde gözyaşları sel olacak. Gerçek suçlu Melisa'nın suçunu itiraf edeceği tahmin ediliyor. Yeni bölümde heyecan tavan yapacak.

Kardeşlerim'de Kadir'in ölümü ve Halit Özgür Sarı'nın ansızın vedası izleyicileri kahretti. 29. bölüm ekranlarda biterken Kardeşlerim 30. bölüm fragmanıyla tepkilerin ne olacağı izleyicilerin merakını cezbediyor.



“Siz kardeş lafını altı harfe sığdırmışsınız, biz yere göğe sığdıramıyoruz!”

Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Kadir, soluğu Akif’in kapısında alır. Büyük bir yüzleşme yaşayan ikiliyi izleyen Kaan, babasına yardımcı olmak için bir hamlede bulunur.

Akif yaşananları örtbas etmeye çalışırken Nebahat çaresizce ona destek olur.

Eren ailesini büyük bir şoka sokan bu yüzleşmenin sonucu herkes için yeni bir mücadelenin başlangıcı olacaktır.


Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döner. Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken, Akif Nebahat'i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır.

Aybike ve Şengül cephesinde, Berk'le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar.

Babasından umduğu desteği alamayan Kaan'ın eline Akif'e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçer.

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu ve liseyi bitirtikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu ve mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı. En son Kardeşlerim dizisinde “Kadir Eren” karakterini canlandırmıştır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR