Kar Yağışı İstanbul Yarın Bugün 10-11 Mart Okullar Tatil Mi? 10-11 Mart Kar Tatili Olan İller MEB...

Kar Yağışı İstanbul Yarın Bugün 10-11 Mart Okullar Tatil Mi? 10-11 Mart Kar Tatili Olan İller MEB...
YAYIN TARİHİ: 9.03.2022 10:20:00

​​İstanbul'da hafta ortasına kadar Aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde görülecek olan yağışların, 09 Mart 2022 Çarşamba günü yüksek kesimlerde, 10-11 Mart Perşembe Cuma günü il çapında karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği belirtildi. Meteoroloji ve AKOM’dan gelen son dakika kar yağışı uyarıları ardından İstanbul’da 10-11 Mart Perşembe Cuma okullar tatil mi sorusuna cevap arandı. Bu hafta etkili olması beklenilen kar yağışlarının akabinde İstanbul Valiliği’nden istikbal son dakika kar tatili haberleri üstünde duruldu. İşte, 10-11 Mart Perşembe Cuma tatil olan iller listesi…

​AKOM ve Meteoroloji Türkiye için alarma geçmiş durumda. Kar ile ilgili haberler oldukça merakla takip ediliyor. Bu anlamda İstanbul bağlamında 10 Mart Perşembe günü oldukça şiddetli kar bekliyor. Kar tatili olmasını bekleyen öğrenciler ve veliler ise ''10 Mart Perşembe İstanbul'da Kar Yağışı Okullar Tatil Mi?'' Sorusunun yanıtlarını arıyor. Çarşamba akşamı başlayacak kar yağışlarının akabinde 10-11 Mart Perşembe Cuma gününde İstanbul’da okulların tatil ilan edilmesi gündeme gelebilir. Peki 10-11 Mart Perşembe Cuma cOkullar yarın tatil mi oldu?  10-11 Mart Perşembe Cuma Kar tatili var mı?


 

10-11 MART PERŞEMBE CUMA İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul’da beklenilen kar yağışları ardından 10-11 Mart Perşembe Cuma gününde okulların tatil ilan edilmesinin gündeme gelebileceği ifade edildi. İstanbul Valiliği’nden gelecek son dakika kar tatili haberleri içeriğimizde olacak.

Çarşamba başlayacak ve Perşembe günü etkisini artırması beklenilen yoğun kar yağışıyla eş güdümlü İstanbul'daki okulların Perşembe ve Cuma günü tatil olması toplantıda ele alındığı öğrenildi.



İSTANBUL'A SİBİRYA'DAN GELDİ 



İstanbul Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının etkisi altına girmeye hazırlanıyor. Karadeniz üzerinden giriş yapması beklenen sistemle sıcaklıkların çarşamba akşam saatlerinden itibaren sıfır ve altına gerileyeceği, yanısıra il genelinde yer yer kuvvetli kar yağışı geçişlerinin yaşanacağı ön görü ediliyor. Kuvvetli kuzeyli rüzgârların Karadeniz üzerinden geçerken, nemle beslenecek olması sebebiyle, 4-5 gün süresince etkili olacak kar yağışının Ocak ayında yaşanan yağışa yakın kar kalınlıkları oluşturabileceği öngörülüyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

10-11 MART KAR TATİLİ OLAN İL İLÇE LİSTESİ


10 Mart Perşembe 2022 yarın okullar tatil mi? Valilik açıklaması geldi mi? Milyonlarca öğrenci kar yağışı haberleri ardından bu bozukluğun yanıtını incelemeye başladı. Meteoroloji doğrultusundan oluşturulan uyarılar ardından başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde kar yağışının yoğun şekilde görülmesi bekleniyor. Kar yağışı haberleriyle birlikte öğrenciler de tatil beklentisine girdi. Peki yarın okullar tatil mi? 10-11 Mart Perşembe Cuma Okul var mı? İşte son dakika valilik kar tatili açıklaması…



Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğrultusundan çok sayıda il amacıyla peşpeşe kar yağışı uyarısı yapıldı. Genellikle Ankara ve İstanbul gibi illerde Perşembe gününden itibaren kar yağışının yoğun olacağı ön görü ediliyor. Kar haberlerinin gelmesi ile birlikte öğrenciler de kar tatili beklentisine girdi. Fakat şu ana kadar kar tatili açıklaması yapan valilik bulunmuyor.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR