Kahkahasını Sigortalatan Saba Tümer Şimdi De Meşhur Kahkahasını Rekor Fiyata Sattı…

Kahkahasını Sigortalatan Saba Tümer Şimdi De Meşhur Kahkahasını Rekor Fiyata Sattı…
YAYIN TARİHİ: 7.04.2021 11:58:00

Kahkahası ile herkesin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan Saba Tümer, kahkahasını sattığını açıkladı. Ünlü sunucu kahkahasından elde ettiği geliri, sosyal sorumluluk projelerine harcayacağını belirtti.

Kahkahalarıyla dikkat çeken ve beğeni kazanan ünlü sunucu Saba Tümer, sosyal medya üzerinden çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Saba Tümer, son zamanlarda birçok ünlü ismin NFT yolu ile satışa çıkardığı şeylere bir yenisini ekledi.

“TÜRKİYE REKORU OLSUN”

Saba Tümer, Twitter hesabından kahkaha attığı bir tweet paylaştı. Tweetinin altına Tümer, "Benim kahkahama paha biçilemez ama bu tweeti satmak istesem @izzetpinto78 ne kadar ödersin?" notunu düştü. Tümer'in paylaşımına İzzet Pinto'dan yanıt gecikmedi.


İzzet Pinto, Tümer'in kahkahasına "Şu an Türkiye'nin en çok ihtiyaci senin kahkahan. Bu yüzden bunu dijital bir sanat eseri olarak değerlendirebilirim. 80.000 tl teklif ediyorum!" dedi.

Pinto'nun 80 bin liralık teklifini kabul etmeyen Saba Tümer, Pinto'ya "Aaaa @cuneytozdemir ‘e 80.000 TL verdin! Türkiye rekoru benim kahkahamin olsun" yanıtını verdi.

İzzet Pinto ise son teklif olarak "Seni mi kiricam, anlaştik! 90.000 tl ile bakalim sen kimlerin yüzünü güldüreceksin" notunu yazdı. 
“REKOR FİYATA SATILDI”

Tümer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Dünyada bir ilk!!! Kahkaham #nft olarak rekor bir fiyata satıldı! Sevgili İzzet Pinto 90.000 TL ödedi!!! Ben de bu parayı eşit olarak Darüşşafaka, Tohum Otizm Vakfı ve 10 bin fidanla "Kahkaha Korusu" yaptırmak için bağışlıyorum... Bağışlar gerçekleşince dekontları story bölümünde paylaşacağım" dedi.


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR