Kafelere Gidip Maskelerini Çıkaranlara ‘Salak’ Diyen Kerem Bürsin Tepkiler Üzerine Özür Diledi

Kafelere Gidip Maskelerini Çıkaranlara ‘Salak’ Diyen Kerem Bürsin Tepkiler Üzerine Özür Diledi
YAYIN TARİHİ: 10.04.2021 23:17:00

Magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin, en son yaptığı açıklamayla sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Hatasını anlayan Bürsin, “Yanlış anlaşıldım, özür dilerim…” dedi.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük hayran kitlesi toplayan Kerem Bürsin, kafelere gidenlere sert bir eleştiride bulundu. Adının sürekli aşk dedikodularına karıştığı Hande Erçel ile Instagram'da canlı yayın yapan ünlü oyuncu, "O kafelere gidip maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya salaksınız! I’m sorry, salaksınız! Ailenizi ve insanları bir düşünün" dedi.

Bu açıklamanın ardından Bürsin’e  #haddinibilkerembürsin etiketi açıldı. Bazı kullanıcılar Bürsin'i eleştirirken, bazı kişiler de artan vaka sayılarından dolayı Bürsin'e destek verdi.

“YANLIŞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM”

Etiket, kısa sürede Twitter Türkiye Trend Topics Listesi'nde zirveye çıkıp uzun süre de burada kaldı. Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapmak zorunda kalan ünlü oyuncu, şu ifadelere yer verdi:

"Maalesef dün kullandığım 'salak' kelimesi doğru ve hoş bir tercih değildi. Bu yanlışım için özür dilerim."

Kerem Bürsin, aslında ne demek istediğini ise şu sözlerle açıkladı: "Son bir yıldır pandemi sürecindeyiz kimse için çok kolay geçmiyor ve bunu önleyecek, riski azaltabilecek tek şey maske takmak. Günlük vaka sayısında dünyada ilk sıradayız.

Eğer ki sosyalleşeceksek maske takmamız, sorumluluk almak demek. 'Setler?' diye soracaksınız. Senaryolardan dolayı maalesef oyuncular maske takamıyor."


"Sahne arasında hep maske takıyoruz. Sürekli test oluyoruz. Mesela setimizde 5 vaka çıktı. Ben de, partnerim de pozitif olabilir. O yüzden yanlış kelimeyi kullandığım için özür dilerim. Lütfen maskemizi takalım."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Kerem Bürsin’e sosyal medya üzerinden tepkiler yağdı. Gelen tepkilerden bazıları şu şekilde:
 *BU ülkede neden iki kelimeyi bir araya getiremeyenler ünlü oluyor!

 * SÖZLERİNDE haklı bile olsa, şımarıklığıyla tüm doğruları silmiş gitmiş.

  *TÜRKÇE cümlelerin arasına İngilizce kelime sokarak kendini havalı zannediyor ama bu sefer fena duvara tosladı.

 * SÖZLERİNDE haklı da keşke bu kadar kaba olmasaydı.

  *MEKANDA yemek yerken ya da bir şeyler içerken maskemizi nasıl takılı halde tutacağız, Kerem keşke bunun da yanıtını verseymiş.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR