Züber Bademli Proteinli Bar Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Züber Bademli Proteinli Bar Kaç Kalori? Züber Bademli Proteinli Bar Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Züber Bademli Proteinli Bar Kaç Kalori? Züber Bademli Proteinli Bar Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Züber Bademli Proteinli Bar yemek zararlı mı? faydalı mı? Züber Bademli Proteinli Bar kaç kalori? Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Züber Bademli Proteinli Bar içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Züber Bademli Proteinli Bar kaç kalori, Züber Bademli Proteinli Bar yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Züber Bademli Proteinli Bar gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Züber Bademli Proteinli Bar ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Züber Bademli Proteinli Bar ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde ortalama 118 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Züber Bademli Proteinli Bar içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde yaklaşık olarak 14,49 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Züber Bademli Proteinli Bar yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde 3,7 g olarak bulunuyor.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde 2,84 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde Protein bulunuyor. Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Züber Bademli Proteinli Bar dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde de 10 g Protein bulunuyor.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Züber Bademli Proteinli Bar İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Züber Bademli Proteinli Bar içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Züber Bademli Proteinli Bar yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Züber Bademli Proteinli Bar içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Züber Bademli Proteinli Bar içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Züber Bademli Proteinli Bar İçindeki Besinler

  • 14,49 Karbonhidrat
  • 10 Protein
  • 2,84 Yağ
  • 3,7 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 14,49 Karbonhidrat

1 Gram Züber Bademli Proteinli Bar İçindeki Besinler

  • 0,41 Karbonhidrat
  • 0,29 Protein
  • 0,08 Yağ
  • 0,11 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,41 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


ZÜBER BADEMLİ PROTEİNLİ BAR İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0