Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri Kaç Kalori? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri Kaç Kalori? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri yemek zararlı mı? faydalı mı? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri kaç kalori? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri kaç kalori, Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Dilim (Orta) Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde ortalama 87,3 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Dilim (Orta) Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde yaklaşık olarak 6,6 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde Demir bulunuyor. Demirin en önemli görevlerinden birisi oksijen taşımaktır. Kan içerisinde oksijen taşıyan kan hücrelerinin üretiminde kullanılır. 1 Dilim (Orta) Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde yaklaşık olarak 0,63 demir vardır. Eğer vücutta demir oranı eksikse, yorgunluk, halsizlik, sürekli uyuma hissi, konsantrasyon bozukluğu gibi durumlar meydana gelir. Siz de Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri tüketerek günlük Demir ihtiyacınızın belirli bir bölümünü buradan sağlayabilirsiniz. Eskiden de bildiğimiz gibi Demirin en çok olduğu besinlerden birisi Ispanaktır. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde bulunan demir ile siz de yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve sürekli uyuma halini ortadan kaldırabilirsiniz.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Dilim (Orta) Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde 6,3 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde Protein bulunuyor. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Dilim (Orta) Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde de 1,05 g Protein bulunuyor.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerinde A Vitamini bulunuyor. A Vitamini özellikle diş sağlığı, kemik yapısının güçlü ve dayanıklı olması ile cilt sağlığı için son derece önemlidir. Eğer vücutta A vitamini eksik kalırsa özellikle gözlerde başlayan bulanmalarla bu açığa verilir. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde de A Vitamini bulunmaktadır. 1 Dilim (Orta) Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde yaklaşık olarak 0,12 iu A Vitamini bulunur. Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri tüketerek siz de A Vitamini ihtiyacınızın bir bölümünü bu besinden karşılayabilirsiniz.

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Dilim (Orta) Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçindeki Besinler

  • 6,6 Karbonhidrat
  • 1,05 Protein
  • 6,3 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0,12 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 6,6 Karbonhidrat

1 Paket Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçindeki Besinler

  • 22 Karbonhidrat
  • 3,5 Protein
  • 21 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0,4 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 22 Karbonhidrat

1 Gram Trakya Çiftliği Vegan Cheddar Tost Peyniri İçindeki Besinler

  • 0,22 Karbonhidrat
  • 0,04 Protein
  • 0,21 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,22 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


TRAKYA ÇİFTLİĞİ VEGAN CHEDDAR TOST PEYNİRİ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0