Tiger Sushi Roll Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Tiger Sushi Roll Kaç Kalori? Tiger Sushi Roll Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tiger Sushi Roll Kaç Kalori? Tiger Sushi Roll Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tiger Sushi Roll yemek zararlı mı? faydalı mı? Tiger Sushi Roll kaç kalori? Tiger Sushi Roll içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Tiger Sushi Roll içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Tiger Sushi Roll kaç kalori, Tiger Sushi Roll yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Tiger Sushi Roll gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Tiger Sushi Roll ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Tiger Sushi Roll ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Tiger Sushi Roll içerisinde ortalama 89,6 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Tiger Sushi Roll içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Tiger Sushi Roll içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Tiger Sushi Roll içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Tiger Sushi Roll içerisinde yaklaşık olarak 12,88 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Tiger Sushi Roll içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Tiger Sushi Roll içerisinde 2,8 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Tiger Sushi Roll içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde Protein bulunuyor. Tiger Sushi Roll içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Tiger Sushi Roll dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Tiger Sushi Roll içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Tiger Sushi Roll içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Tiger Sushi Roll içerisinde de 2,8 g Protein bulunuyor.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Tiger Sushi Roll ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Adet Tiger Sushi Roll içerisinde yaklaşık olarak 145,6 mg sodyum bulunuyor. Peki Tiger Sushi Roll içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Tiger Sushi Roll yiyerek sodyum almış olursunuz.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Tiger Sushi Roll İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Tiger Sushi Roll içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Tiger Sushi Roll içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Tiger Sushi Roll yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Tiger Sushi Roll içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Tiger Sushi Roll içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Tiger Sushi Roll içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Tiger Sushi Roll İçindeki Besinler

  • 12,88 Karbonhidrat
  • 2,8 Protein
  • 2,8 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 145,6 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 12,88 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


TİGER SUSHİ ROLL İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0