Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) Kaç Kalori? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) Kaç Kalori? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) yemek zararlı mı? faydalı mı? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) kaç kalori? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) kaç kalori, Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde de var. 1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde 7,48 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) yiyerek de alabiliyoruz. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde ortalama 157,76 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde hiç karbonhidrat yok. Karbonhidrat oranı 0.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde Demir bulunuyor. Demirin en önemli görevlerinden birisi oksijen taşımaktır. Kan içerisinde oksijen taşıyan kan hücrelerinin üretiminde kullanılır. 1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde yaklaşık olarak 0,93 demir vardır. Eğer vücutta demir oranı eksikse, yorgunluk, halsizlik, sürekli uyuma hissi, konsantrasyon bozukluğu gibi durumlar meydana gelir. Siz de Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) tüketerek günlük Demir ihtiyacınızın belirli bir bölümünü buradan sağlayabilirsiniz. Eskiden de bildiğimiz gibi Demirin en çok olduğu besinlerden birisi Ispanaktır. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde bulunan demir ile siz de yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve sürekli uyuma halini ortadan kaldırabilirsiniz.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde 10,02 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde Potasyum bunuluyor. Sabahtan akşama kadar aldığımız gıdalar içerisinde aslında günlük potasyum ihtiyacımızı çok rahat karşılıyoruz. Bu yiyeceklerin içerisinde Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) yiyeceği de var. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde de potasyum bulunuyor. 1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde yaklaşık olarak 115,6 mg potasyum bulunuyor. Potasyumun en büyük faydalarından birisi kan basıncını dengeliyor olması. Bunun dışında yapılan araştırmalara göre potasyum tüketimi kemik kütlesinin yüksek olmasına da yardımcı oluyor. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde de bulunan potasyum aynı zamanda böbrek taşlarına da iyi geliyor. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) tüketenler yani gerekli miktarda potasyum alanlarda böbrek taşı oranı, potasyumu eksik olanlara göre daha düşüktür. Diğer bir deyişle potasyum börek taşı oluşumunu engelliyor veya geciktiriyor.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde Protein bulunuyor. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde de 15,82 g Protein bulunuyor.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde yaklaşık olarak 48,28 mg sodyum bulunuyor. Peki Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) yiyerek sodyum almış olursunuz.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçindeki Besinler

  • 0 Karbonhidrat
  • 15,82 Protein
  • 10,02 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 48,28 Sodyum
  • 115,6 Potasyum
  • 7,48 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0 Karbonhidrat

1 Gram Tavuk But (Haşlanmış,Derili,Kemiksiz) İçindeki Besinler

  • 0 Karbonhidrat
  • 0,23 Protein
  • 0,15 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,71 Sodyum
  • 1,7 Potasyum
  • 0,11 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


TAVUK BUT (HAŞLANMIŞ,DERİLİ,KEMİKSİZ) İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0