Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata Kaç Kalori? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata Kaç Kalori? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata yemek zararlı mı? faydalı mı? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata kaç kalori? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata kaç kalori, Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde ortalama 229,6 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 21,12 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde 1,44 g olarak bulunuyor.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde 14,12 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde Protein bulunuyor. Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde de 3,72 g Protein bulunuyor.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 31,6 mg sodyum bulunuyor. Peki Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata yiyerek sodyum almış olursunuz.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçindeki Besinler

  • 21,12 Karbonhidrat
  • 3,72 Protein
  • 14,12 Yağ
  • 1,44 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 31,6 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 21,12 Karbonhidrat

1 Gram Tadelle King Size Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata İçindeki Besinler

  • 0,53 Karbonhidrat
  • 0,09 Protein
  • 0,35 Yağ
  • 0,04 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,79 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,53 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


TADELLE KİNG SİZE FINDIK DOLGULU SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0