Starbucks Kepekli Puf Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Starbucks Kepekli Puf Kaç Kalori? Starbucks Kepekli Puf Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Starbucks Kepekli Puf Kaç Kalori? Starbucks Kepekli Puf Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Starbucks Kepekli Puf yemek zararlı mı? faydalı mı? Starbucks Kepekli Puf kaç kalori? Starbucks Kepekli Puf içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Starbucks Kepekli Puf içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Starbucks Kepekli Puf kaç kalori, Starbucks Kepekli Puf yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Starbucks Kepekli Puf gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Starbucks Kepekli Puf ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Starbucks Kepekli Puf ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Starbucks Kepekli Puf içerisinde ortalama 467,01 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Starbucks Kepekli Puf içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Starbucks Kepekli Puf içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Starbucks Kepekli Puf içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Starbucks Kepekli Puf içerisinde yaklaşık olarak 44,58 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Starbucks Kepekli Puf içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Starbucks Kepekli Puf içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Starbucks Kepekli Puf yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Starbucks Kepekli Puf içerisinde 7,4 g olarak bulunuyor.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Starbucks Kepekli Puf içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Starbucks Kepekli Puf içerisinde 26,73 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Starbucks Kepekli Puf içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde Protein bulunuyor. Starbucks Kepekli Puf içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Starbucks Kepekli Puf dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Starbucks Kepekli Puf içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Starbucks Kepekli Puf içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Starbucks Kepekli Puf içerisinde de 11,96 g Protein bulunuyor.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Starbucks Kepekli Puf İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Starbucks Kepekli Puf içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Starbucks Kepekli Puf içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Starbucks Kepekli Puf yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Starbucks Kepekli Puf içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Starbucks Kepekli Puf içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Starbucks Kepekli Puf içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Starbucks Kepekli Puf İçindeki Besinler

  • 44,58 Karbonhidrat
  • 11,96 Protein
  • 26,73 Yağ
  • 7,4 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 44,58 Karbonhidrat

1 Gram Starbucks Kepekli Puf İçindeki Besinler

  • 0,33 Karbonhidrat
  • 0,09 Protein
  • 0,2 Yağ
  • 0,05 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,33 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


STARBUCKS KEPEKLİ PUF İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0