Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt Kaç Kalori? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt Kaç Kalori? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt yemek zararlı mı? faydalı mı? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt kaç kalori? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt kaç kalori, Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Kutu (200ml) Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde ortalama 132 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Kutu (200ml) Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde yaklaşık olarak 20 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Kutu (200ml) Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde 3 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde Protein bulunuyor. Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Kutu (200ml) Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde de 6 g Protein bulunuyor.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Kutu (200ml) Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçindeki Besinler

  • 20 Karbonhidrat
  • 6 Protein
  • 3 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 20 Karbonhidrat

1 Gram Sek Yarım Yağlı Muz Aromalı Süt İçindeki Besinler

  • 0,1 Karbonhidrat
  • 0,03 Protein
  • 0,02 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,1 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


SEK YARIM YAĞLI MUZ AROMALI SÜT İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0