ProteinOcean Bezelye Proteini Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



ProteinOcean Bezelye Proteini Kaç Kalori? ProteinOcean Bezelye Proteini Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

ProteinOcean Bezelye Proteini Kaç Kalori? ProteinOcean Bezelye Proteini Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

ProteinOcean Bezelye Proteini yemek zararlı mı? faydalı mı? ProteinOcean Bezelye Proteini kaç kalori? ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? ProteinOcean Bezelye Proteini içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

ProteinOcean Bezelye Proteini kaç kalori, ProteinOcean Bezelye Proteini yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? ProteinOcean Bezelye Proteini gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? ProteinOcean Bezelye Proteini ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce ProteinOcean Bezelye Proteini ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (25gr) ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde ortalama 100,5 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. ProteinOcean Bezelye Proteini içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (25gr) ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde yaklaşık olarak 4,5 g karbonhidrat bulunmaktadır.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon (25gr) ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. ProteinOcean Bezelye Proteini yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon (25gr) ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde 0,25 g olarak bulunuyor.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (25gr) ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde 1,5 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde Protein bulunuyor. ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein ProteinOcean Bezelye Proteini dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (25gr) ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde de 21 g Protein bulunuyor.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

ProteinOcean Bezelye Proteini İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak ProteinOcean Bezelye Proteini içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar ProteinOcean Bezelye Proteini yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? ProteinOcean Bezelye Proteini içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte ProteinOcean Bezelye Proteini içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (25gr) ProteinOcean Bezelye Proteini İçindeki Besinler

  • 4,5 Karbonhidrat
  • 21 Protein
  • 1,5 Yağ
  • 0,25 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 4,5 Karbonhidrat

1 Gram ProteinOcean Bezelye Proteini İçindeki Besinler

  • 0,18 Karbonhidrat
  • 0,84 Protein
  • 0,06 Yağ
  • 0,01 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,18 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


PROTEİNOCEAN BEZELYE PROTEİNİ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0