Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı Kaç Kalori? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı Kaç Kalori? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı yemek zararlı mı? faydalı mı? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı kaç kalori? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı kaç kalori, Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde ortalama 134,75 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde yaklaşık olarak 19,6 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde 5,2 g olarak bulunuyor.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde 6,7 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde Protein bulunuyor. Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde de 3,1 g Protein bulunuyor.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçindeki Besinler

  • 19,6 Karbonhidrat
  • 3,1 Protein
  • 6,7 Yağ
  • 5,2 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 19,6 Karbonhidrat

1 Gram Power Slim Dynamic Kuru Meyve Barı İçindeki Besinler

  • 0,56 Karbonhidrat
  • 0,09 Protein
  • 0,19 Yağ
  • 0,15 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,56 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


POWER SLİM DYNAMİC KURU MEYVE BARI İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0