Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi Kaç Kalori? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi Kaç Kalori? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi yemek zararlı mı? faydalı mı? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi kaç kalori? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi kaç kalori, Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (100gr) Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde ortalama 376 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (100gr) Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde yaklaşık olarak 57 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (100gr) Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde 6 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde Protein bulunuyor. Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (100gr) Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde de 19 g Protein bulunuyor.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (100gr) Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçindeki Besinler

  • 57 Karbonhidrat
  • 19 Protein
  • 6 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 57 Karbonhidrat

1 Gram Peyman Dorleo Tuzlu Leblebi İçindeki Besinler

  • 0,57 Karbonhidrat
  • 0,19 Protein
  • 0,06 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,57 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


PEYMAN DORLEO TUZLU LEBLEBİ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0