Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği Kaç Kalori? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği Kaç Kalori? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği yemek zararlı mı? faydalı mı? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği kaç kalori? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği kaç kalori, Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (125gr) Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde ortalama 762,5 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (125gr) Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde yaklaşık olarak 12,5 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde Demir bulunuyor. Demirin en önemli görevlerinden birisi oksijen taşımaktır. Kan içerisinde oksijen taşıyan kan hücrelerinin üretiminde kullanılır. 1 Porsiyon (125gr) Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde yaklaşık olarak 11,25 demir vardır. Eğer vücutta demir oranı eksikse, yorgunluk, halsizlik, sürekli uyuma hissi, konsantrasyon bozukluğu gibi durumlar meydana gelir. Siz de Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği tüketerek günlük Demir ihtiyacınızın belirli bir bölümünü buradan sağlayabilirsiniz. Eskiden de bildiğimiz gibi Demirin en çok olduğu besinlerden birisi Ispanaktır. Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde bulunan demir ile siz de yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve sürekli uyuma halini ortadan kaldırabilirsiniz.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (125gr) Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde 62,5 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde Protein bulunuyor. Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (125gr) Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde de 37,5 g Protein bulunuyor.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (125gr) Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçindeki Besinler

  • 12,5 Karbonhidrat
  • 37,5 Protein
  • 62,5 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 12,5 Karbonhidrat

1 Gram Peyman Bahçeden Çiğ İç Kabak Çekirdeği İçindeki Besinler

  • 0,1 Karbonhidrat
  • 0,3 Protein
  • 0,5 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,1 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


PEYMAN BAHÇEDEN ÇİĞ İÇ KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0