Penguen Kavrulmuş Ispanak Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Penguen Kavrulmuş Ispanak Kaç Kalori? Penguen Kavrulmuş Ispanak Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Penguen Kavrulmuş Ispanak Kaç Kalori? Penguen Kavrulmuş Ispanak Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Penguen Kavrulmuş Ispanak yemek zararlı mı? faydalı mı? Penguen Kavrulmuş Ispanak kaç kalori? Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Penguen Kavrulmuş Ispanak içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Penguen Kavrulmuş Ispanak kaç kalori, Penguen Kavrulmuş Ispanak yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Penguen Kavrulmuş Ispanak gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Penguen Kavrulmuş Ispanak ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Penguen Kavrulmuş Ispanak ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Cam Kavanoz Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde ortalama 634,4 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Penguen Kavrulmuş Ispanak içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Cam Kavanoz Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde yaklaşık olarak 15,6 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Cam Kavanoz Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde 59,8 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde Protein bulunuyor. Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Penguen Kavrulmuş Ispanak dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Cam Kavanoz Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde de 9,88 g Protein bulunuyor.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Penguen Kavrulmuş Ispanak İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Penguen Kavrulmuş Ispanak yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Penguen Kavrulmuş Ispanak içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Cam Kavanoz Penguen Kavrulmuş Ispanak İçindeki Besinler

  • 15,6 Karbonhidrat
  • 9,88 Protein
  • 59,8 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 15,6 Karbonhidrat

1 Gram Penguen Kavrulmuş Ispanak İçindeki Besinler

  • 0,03 Karbonhidrat
  • 0,02 Protein
  • 0,12 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,03 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


PENGUEN KAVRULMUŞ ISPANAK İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0