Noosa Yoghurt Passion Fruit Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Noosa Yoghurt Passion Fruit Kaç Kalori? Noosa Yoghurt Passion Fruit Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Noosa Yoghurt Passion Fruit Kaç Kalori? Noosa Yoghurt Passion Fruit Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Noosa Yoghurt Passion Fruit yemek zararlı mı? faydalı mı? Noosa Yoghurt Passion Fruit kaç kalori? Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Noosa Yoghurt Passion Fruit içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Noosa Yoghurt Passion Fruit kaç kalori, Noosa Yoghurt Passion Fruit yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Noosa Yoghurt Passion Fruit gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Noosa Yoghurt Passion Fruit ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Noosa Yoghurt Passion Fruit ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde de var. 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde 12,08 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Noosa Yoghurt Passion Fruit yiyerek de alabiliyoruz. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Noosa Yoghurt Passion Fruit yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde ortalama 140 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Noosa Yoghurt Passion Fruit içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde yaklaşık olarak 16,91 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Kolestrol bulunuyor. Kolesterol kan içerisinde muma benzer bir yapıya sahip yağ türüdür. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde de bulunan bu kolesterol genel olarak ikiye ayrılır. İyi huylu ve kötü huylu kolestrol olarak adlandırılırlar. Kötü huylu olan kolesterol kalp krizi ve beyin kanamasına yol açarken, iyi huyku kolesterol ise tam tersi işlev görür. Yani kötü huyku kolestrolde yaşanan durumu tersine çevirir. 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde yaklaşık olarak 15 mg kolesterol bulunmaktadır.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Noosa Yoghurt Passion Fruit yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde 1,12 g olarak bulunuyor.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Demir bulunuyor. Demirin en önemli görevlerinden birisi oksijen taşımaktır. Kan içerisinde oksijen taşıyan kan hücrelerinin üretiminde kullanılır. 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde yaklaşık olarak 1,21 demir vardır. Eğer vücutta demir oranı eksikse, yorgunluk, halsizlik, sürekli uyuma hissi, konsantrasyon bozukluğu gibi durumlar meydana gelir. Siz de Noosa Yoghurt Passion Fruit tüketerek günlük Demir ihtiyacınızın belirli bir bölümünü buradan sağlayabilirsiniz. Eskiden de bildiğimiz gibi Demirin en çok olduğu besinlerden birisi Ispanaktır. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan demir ile siz de yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve sürekli uyuma halini ortadan kaldırabilirsiniz.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde 5,94 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Protein bulunuyor. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Noosa Yoghurt Passion Fruit dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde de 5,94 g Protein bulunuyor.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Noosa Yoghurt Passion Fruit ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde yaklaşık olarak 0,55 mg sodyum bulunuyor. Peki Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Noosa Yoghurt Passion Fruit yiyerek sodyum almış olursunuz.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerinde A Vitamini bulunuyor. A Vitamini özellikle diş sağlığı, kemik yapısının güçlü ve dayanıklı olması ile cilt sağlığı için son derece önemlidir. Eğer vücutta A vitamini eksik kalırsa özellikle gözlerde başlayan bulanmalarla bu açığa verilir. Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde de A Vitamini bulunmaktadır. 1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde yaklaşık olarak 3,23 iu A Vitamini bulunur. Noosa Yoghurt Passion Fruit tüketerek siz de A Vitamini ihtiyacınızın bir bölümünü bu besinden karşılayabilirsiniz.

Noosa Yoghurt Passion Fruit İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Noosa Yoghurt Passion Fruit yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Noosa Yoghurt Passion Fruit içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Kase (Küçük) Noosa Yoghurt Passion Fruit İçindeki Besinler

  • 16,91 Karbonhidrat
  • 5,94 Protein
  • 5,94 Yağ
  • 1,12 Lif
  • 15 Kolesterol
  • 0,55 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 12,08 Kalsiyum
  • 3,23 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 16,91 Karbonhidrat

1 Gram Noosa Yoghurt Passion Fruit İçindeki Besinler

  • 0,15 Karbonhidrat
  • 0,05 Protein
  • 0,05 Yağ
  • 0,01 Lif
  • 0,13 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0,11 Kalsiyum
  • 0,03 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,15 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


NOOSA YOGHURT PASSİON FRUİT İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0