Nescafe Alegria Mild Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Nescafe Alegria Mild Kaç Kalori? Nescafe Alegria Mild Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nescafe Alegria Mild Kaç Kalori? Nescafe Alegria Mild Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nescafe Alegria Mild yemek zararlı mı? faydalı mı? Nescafe Alegria Mild kaç kalori? Nescafe Alegria Mild içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Nescafe Alegria Mild içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Nescafe Alegria Mild kaç kalori, Nescafe Alegria Mild yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Nescafe Alegria Mild gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Nescafe Alegria Mild ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Nescafe Alegria Mild ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild içerisinde ortalama 23,6 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Nescafe Alegria Mild içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Nescafe Alegria Mild içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Nescafe Alegria Mild içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild içerisinde yaklaşık olarak 0,62 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Nescafe Alegria Mild içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Nescafe Alegria Mild yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild içerisinde 6,82 g olarak bulunuyor.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Nescafe Alegria Mild içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild içerisinde 0,04 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Nescafe Alegria Mild içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde Protein bulunuyor. Nescafe Alegria Mild içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Nescafe Alegria Mild dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Nescafe Alegria Mild içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Nescafe Alegria Mild içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild içerisinde de 1,56 g Protein bulunuyor.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Nescafe Alegria Mild ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild içerisinde yaklaşık olarak 0,05 mg sodyum bulunuyor. Peki Nescafe Alegria Mild içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Nescafe Alegria Mild yiyerek sodyum almış olursunuz.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Nescafe Alegria Mild İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Nescafe Alegria Mild içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Nescafe Alegria Mild içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Nescafe Alegria Mild yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Nescafe Alegria Mild içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Nescafe Alegria Mild içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Nescafe Alegria Mild içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (Orta) Nescafe Alegria Mild İçindeki Besinler

  • 0,62 Karbonhidrat
  • 1,56 Protein
  • 0,04 Yağ
  • 6,82 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,05 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,62 Karbonhidrat

1 Gram Nescafe Alegria Mild İçindeki Besinler

  • 0,03 Karbonhidrat
  • 0,08 Protein
  • 0 Yağ
  • 0,34 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,03 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


NESCAFE ALEGRİA MİLD İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0