Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü Kaç Kalori? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü Kaç Kalori? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü yemek zararlı mı? faydalı mı? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü kaç kalori? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü kaç kalori, Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde ortalama 79,02 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde yaklaşık olarak 13,99 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde 0,29 g olarak bulunuyor.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde 2,09 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde Protein bulunuyor. Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde de 0,9 g Protein bulunuyor.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde yaklaşık olarak 0,2 mg sodyum bulunuyor. Peki Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü yiyerek sodyum almış olursunuz.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçindeki Besinler

  • 13,99 Karbonhidrat
  • 0,9 Protein
  • 2,09 Yağ
  • 0,29 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,2 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 13,99 Karbonhidrat

1 Gram Nescafe 3'ü 1 Arada Sütlü Köpüklü İçindeki Besinler

  • 0,78 Karbonhidrat
  • 0,05 Protein
  • 0,12 Yağ
  • 0,02 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,01 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,78 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


NESCAFE 3'Ü 1 ARADA SÜTLÜ KÖPÜKLÜ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0