Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları Kaç Kalori? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları Kaç Kalori? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları yemek zararlı mı? faydalı mı? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları kaç kalori? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları kaç kalori, Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde ortalama 168,48 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde yaklaşık olarak 18,36 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde 2,41 g olarak bulunuyor.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde 8,64 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde Protein bulunuyor. Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde de 3,38 g Protein bulunuyor.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçindeki Besinler

  • 18,36 Karbonhidrat
  • 3,38 Protein
  • 8,64 Yağ
  • 2,41 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 18,36 Karbonhidrat

1 Gram Lifalif Kuru İncirli & Fındıklı Yulaf Topları İçindeki Besinler

  • 0,51 Karbonhidrat
  • 0,09 Protein
  • 0,24 Yağ
  • 0,07 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,51 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


LİFALİF KURU İNCİRLİ & FINDIKLI YULAF TOPLARI İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0