Herbalife H3O İzotonik İçecek Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Herbalife H3O İzotonik İçecek Kaç Kalori? Herbalife H3O İzotonik İçecek Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Herbalife H3O İzotonik İçecek Kaç Kalori? Herbalife H3O İzotonik İçecek Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Herbalife H3O İzotonik İçecek yemek zararlı mı? faydalı mı? Herbalife H3O İzotonik İçecek kaç kalori? Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Herbalife H3O İzotonik İçecek içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Herbalife H3O İzotonik İçecek kaç kalori, Herbalife H3O İzotonik İçecek yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Herbalife H3O İzotonik İçecek gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Herbalife H3O İzotonik İçecek ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Herbalife H3O İzotonik İçecek ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde de var. 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde 119,88 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Herbalife H3O İzotonik İçecek yiyerek de alabiliyoruz. Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Herbalife H3O İzotonik İçecek yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde ortalama 137,27 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Herbalife H3O İzotonik İçecek içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde yaklaşık olarak 31,82 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Herbalife H3O İzotonik İçecek yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde 0,04 g olarak bulunuyor.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde 0,04 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde Protein bulunuyor. Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Herbalife H3O İzotonik İçecek dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde de 0,04 g Protein bulunuyor.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Herbalife H3O İzotonik İçecek ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde yaklaşık olarak 230,14 mg sodyum bulunuyor. Peki Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Herbalife H3O İzotonik İçecek yiyerek sodyum almış olursunuz.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Herbalife H3O İzotonik İçecek İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde C Vitamini bulunuyor. C Vitamini vücut sağlığımız için son derece önemli bir vitamindir. Özellikle bağışıklık sistemimizin güçlü olabilmesi adına bol miktarda C Vitamini tüketmemiz gerekiyor. Herbalife H3O İzotonik İçecek yiyerek C Vitamini ihtiyacımızın bir bölümünü karşılayabiliyoruz. 1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde 15,17 mg miktarında C vitamini bulunmaktadır. C Vitaminin bağışıklık sistemini güçlendirmesi dışında da faydaları büyüktür. Kronik hastalık riskini azaltır, yüksek tansiyonu yönetmeye yardımcı olur, kanda bulunan ürik asit seviyesini düşürür, demir eksikliğini gidermeye yardımcı olur, cilt sağlığını iyileştirir, yaraları iyileştirir, cilt ve saç için de son derece önemlidir.

Peki miktar olarak Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Herbalife H3O İzotonik İçecek yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Herbalife H3O İzotonik İçecek içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Herbalife H3O İzotonik İçecek İçindeki Besinler

  • 31,82 Karbonhidrat
  • 0,04 Protein
  • 0,04 Yağ
  • 0,04 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 230,14 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 119,88 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 15,17 C Vitamini
  • 31,82 Karbonhidrat

1 Kutu (370gr) Herbalife H3O İzotonik İçecek İçindeki Besinler

  • 318,2 Karbonhidrat
  • 0,37 Protein
  • 0,37 Yağ
  • 0,37 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 2301,4 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 1198,8 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 151,7 C Vitamini
  • 318,2 Karbonhidrat

1 Gram Herbalife H3O İzotonik İçecek İçindeki Besinler

  • 0,86 Karbonhidrat
  • 0 Protein
  • 0 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 6,22 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 3,24 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0,41 C Vitamini
  • 0,86 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


HERBALİFE H3O İZOTONİK İÇECEK İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0