Herbalife F1 Fındıklı Shake Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Herbalife F1 Fındıklı Shake Kaç Kalori? Herbalife F1 Fındıklı Shake Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Herbalife F1 Fındıklı Shake Kaç Kalori? Herbalife F1 Fındıklı Shake Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Herbalife F1 Fındıklı Shake yemek zararlı mı? faydalı mı? Herbalife F1 Fındıklı Shake kaç kalori? Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Herbalife F1 Fındıklı Shake içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Herbalife F1 Fındıklı Shake kaç kalori, Herbalife F1 Fındıklı Shake yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Herbalife F1 Fındıklı Shake gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Herbalife F1 Fındıklı Shake ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Herbalife F1 Fındıklı Shake ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde de var. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde 232,44 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Herbalife F1 Fındıklı Shake yiyerek de alabiliyoruz. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Herbalife F1 Fındıklı Shake yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde ortalama 92,3 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde yaklaşık olarak 7,02 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Herbalife F1 Fındıklı Shake yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde 2,96 g olarak bulunuyor.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Demir bulunuyor. Demirin en önemli görevlerinden birisi oksijen taşımaktır. Kan içerisinde oksijen taşıyan kan hücrelerinin üretiminde kullanılır. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde yaklaşık olarak 4,81 demir vardır. Eğer vücutta demir oranı eksikse, yorgunluk, halsizlik, sürekli uyuma hissi, konsantrasyon bozukluğu gibi durumlar meydana gelir. Siz de Herbalife F1 Fındıklı Shake tüketerek günlük Demir ihtiyacınızın belirli bir bölümünü buradan sağlayabilirsiniz. Eskiden de bildiğimiz gibi Demirin en çok olduğu besinlerden birisi Ispanaktır. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan demir ile siz de yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve sürekli uyuma halini ortadan kaldırabilirsiniz.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde 1,95 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Potasyum bunuluyor. Sabahtan akşama kadar aldığımız gıdalar içerisinde aslında günlük potasyum ihtiyacımızı çok rahat karşılıyoruz. Bu yiyeceklerin içerisinde Herbalife F1 Fındıklı Shake yiyeceği de var. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde de potasyum bulunuyor. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde yaklaşık olarak 416,26 mg potasyum bulunuyor. Potasyumun en büyük faydalarından birisi kan basıncını dengeliyor olması. Bunun dışında yapılan araştırmalara göre potasyum tüketimi kemik kütlesinin yüksek olmasına da yardımcı oluyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde de bulunan potasyum aynı zamanda böbrek taşlarına da iyi geliyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake tüketenler yani gerekli miktarda potasyum alanlarda böbrek taşı oranı, potasyumu eksik olanlara göre daha düşüktür. Diğer bir deyişle potasyum börek taşı oluşumunu engelliyor veya geciktiriyor.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Protein bulunuyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Herbalife F1 Fındıklı Shake dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde de 9,54 g Protein bulunuyor.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Herbalife F1 Fındıklı Shake ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde yaklaşık olarak 0,26 mg sodyum bulunuyor. Peki Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Herbalife F1 Fındıklı Shake yiyerek sodyum almış olursunuz.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerinde A Vitamini bulunuyor. A Vitamini özellikle diş sağlığı, kemik yapısının güçlü ve dayanıklı olması ile cilt sağlığı için son derece önemlidir. Eğer vücutta A vitamini eksik kalırsa özellikle gözlerde başlayan bulanmalarla bu açığa verilir. Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde de A Vitamini bulunmaktadır. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde yaklaşık olarak 250,12 iu A Vitamini bulunur. Herbalife F1 Fındıklı Shake tüketerek siz de A Vitamini ihtiyacınızın bir bölümünü bu besinden karşılayabilirsiniz.

Herbalife F1 Fındıklı Shake İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde C Vitamini bulunuyor. C Vitamini vücut sağlığımız için son derece önemli bir vitamindir. Özellikle bağışıklık sistemimizin güçlü olabilmesi adına bol miktarda C Vitamini tüketmemiz gerekiyor. Herbalife F1 Fındıklı Shake yiyerek C Vitamini ihtiyacımızın bir bölümünü karşılayabiliyoruz. 1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde 24 mg miktarında C vitamini bulunmaktadır. C Vitaminin bağışıklık sistemini güçlendirmesi dışında da faydaları büyüktür. Kronik hastalık riskini azaltır, yüksek tansiyonu yönetmeye yardımcı olur, kanda bulunan ürik asit seviyesini düşürür, demir eksikliğini gidermeye yardımcı olur, cilt sağlığını iyileştirir, yaraları iyileştirir, cilt ve saç için de son derece önemlidir.

Peki miktar olarak Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Herbalife F1 Fındıklı Shake yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Herbalife F1 Fındıklı Shake içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (26gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake İçindeki Besinler

  • 7,02 Karbonhidrat
  • 9,54 Protein
  • 1,95 Yağ
  • 2,96 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,26 Sodyum
  • 416,26 Potasyum
  • 232,44 Kalsiyum
  • 250,12 A Vitamini
  • 24 C Vitamini
  • 7,02 Karbonhidrat

1 Kutu (550gr) Herbalife F1 Fındıklı Shake İçindeki Besinler

  • 148,5 Karbonhidrat
  • 201,85 Protein
  • 41,25 Yağ
  • 62,7 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 5,45 Sodyum
  • 8805,5 Potasyum
  • 4917 Kalsiyum
  • 5291 A Vitamini
  • 507,65 C Vitamini
  • 148,5 Karbonhidrat

1 Gram Herbalife F1 Fındıklı Shake İçindeki Besinler

  • 0,27 Karbonhidrat
  • 0,37 Protein
  • 0,08 Yağ
  • 0,11 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,01 Sodyum
  • 16,01 Potasyum
  • 8,94 Kalsiyum
  • 9,62 A Vitamini
  • 0,92 C Vitamini
  • 0,27 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


HERBALİFE F1 FINDIKLI SHAKE İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0