Figuactive Vanilya Aromalı Shake Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Figuactive Vanilya Aromalı Shake Kaç Kalori? Figuactive Vanilya Aromalı Shake Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake Kaç Kalori? Figuactive Vanilya Aromalı Shake Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake yemek zararlı mı? faydalı mı? Figuactive Vanilya Aromalı Shake kaç kalori? Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Figuactive Vanilya Aromalı Shake içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake kaç kalori, Figuactive Vanilya Aromalı Shake yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Figuactive Vanilya Aromalı Shake gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Figuactive Vanilya Aromalı Shake ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Figuactive Vanilya Aromalı Shake ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde de var. 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde 174,9 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Figuactive Vanilya Aromalı Shake yiyerek de alabiliyoruz. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Figuactive Vanilya Aromalı Shake yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde ortalama 119,7 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde yaklaşık olarak 6,9 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Figuactive Vanilya Aromalı Shake yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde 3,3 g olarak bulunuyor.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde Demir bulunuyor. Demirin en önemli görevlerinden birisi oksijen taşımaktır. Kan içerisinde oksijen taşıyan kan hücrelerinin üretiminde kullanılır. 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde yaklaşık olarak 10,8 demir vardır. Eğer vücutta demir oranı eksikse, yorgunluk, halsizlik, sürekli uyuma hissi, konsantrasyon bozukluğu gibi durumlar meydana gelir. Siz de Figuactive Vanilya Aromalı Shake tüketerek günlük Demir ihtiyacınızın belirli bir bölümünü buradan sağlayabilirsiniz. Eskiden de bildiğimiz gibi Demirin en çok olduğu besinlerden birisi Ispanaktır. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan demir ile siz de yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve sürekli uyuma halini ortadan kaldırabilirsiniz.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde 3,9 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde Protein bulunuyor. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Figuactive Vanilya Aromalı Shake dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde de 12,6 g Protein bulunuyor.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Figuactive Vanilya Aromalı Shake ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde yaklaşık olarak 204,9 mg sodyum bulunuyor. Peki Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Figuactive Vanilya Aromalı Shake yiyerek sodyum almış olursunuz.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerinde A Vitamini bulunuyor. A Vitamini özellikle diş sağlığı, kemik yapısının güçlü ve dayanıklı olması ile cilt sağlığı için son derece önemlidir. Eğer vücutta A vitamini eksik kalırsa özellikle gözlerde başlayan bulanmalarla bu açığa verilir. Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde de A Vitamini bulunmaktadır. 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde yaklaşık olarak 353,1 iu A Vitamini bulunur. Figuactive Vanilya Aromalı Shake tüketerek siz de A Vitamini ihtiyacınızın bir bölümünü bu besinden karşılayabilirsiniz.

Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde C Vitamini bulunuyor. C Vitamini vücut sağlığımız için son derece önemli bir vitamindir. Özellikle bağışıklık sistemimizin güçlü olabilmesi adına bol miktarda C Vitamini tüketmemiz gerekiyor. Figuactive Vanilya Aromalı Shake yiyerek C Vitamini ihtiyacımızın bir bölümünü karşılayabiliyoruz. 1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde 18,6 mg miktarında C vitamini bulunmaktadır. C Vitaminin bağışıklık sistemini güçlendirmesi dışında da faydaları büyüktür. Kronik hastalık riskini azaltır, yüksek tansiyonu yönetmeye yardımcı olur, kanda bulunan ürik asit seviyesini düşürür, demir eksikliğini gidermeye yardımcı olur, cilt sağlığını iyileştirir, yaraları iyileştirir, cilt ve saç için de son derece önemlidir.

Peki miktar olarak Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Figuactive Vanilya Aromalı Shake yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Figuactive Vanilya Aromalı Shake içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (Orta) Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçindeki Besinler

  • 6,9 Karbonhidrat
  • 12,6 Protein
  • 3,9 Yağ
  • 3,3 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 204,9 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 174,9 Kalsiyum
  • 353,1 A Vitamini
  • 18,6 C Vitamini
  • 6,9 Karbonhidrat

1 Gram Figuactive Vanilya Aromalı Shake İçindeki Besinler

  • 0,23 Karbonhidrat
  • 0,42 Protein
  • 0,13 Yağ
  • 0,11 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 6,83 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 5,83 Kalsiyum
  • 11,77 A Vitamini
  • 0,62 C Vitamini
  • 0,23 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


FİGUACTİVE VANİLYA AROMALI SHAKE İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0