Eti Karam Sticks Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Eti Karam Sticks Kaç Kalori? Eti Karam Sticks Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Eti Karam Sticks Kaç Kalori? Eti Karam Sticks Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Eti Karam Sticks yemek zararlı mı? faydalı mı? Eti Karam Sticks kaç kalori? Eti Karam Sticks içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Eti Karam Sticks içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Eti Karam Sticks kaç kalori, Eti Karam Sticks yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Eti Karam Sticks gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Eti Karam Sticks ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Eti Karam Sticks ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Eti Karam Sticks içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Eti Karam Sticks içerisinde ortalama 43,38 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Eti Karam Sticks içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Eti Karam Sticks içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Eti Karam Sticks içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Eti Karam Sticks içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Eti Karam Sticks içerisinde yaklaşık olarak 5,9 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Eti Karam Sticks içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Eti Karam Sticks içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Eti Karam Sticks içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Eti Karam Sticks içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Eti Karam Sticks yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Eti Karam Sticks içerisinde 0,17 g olarak bulunuyor.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Eti Karam Sticks içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Eti Karam Sticks içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Eti Karam Sticks içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Eti Karam Sticks içerisinde 2,53 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Eti Karam Sticks içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Eti Karam Sticks içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Eti Karam Sticks içerisinde Protein bulunuyor. Eti Karam Sticks içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Eti Karam Sticks dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Eti Karam Sticks içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Eti Karam Sticks içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Eti Karam Sticks içerisinde de 0,53 g Protein bulunuyor.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Eti Karam Sticks içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Eti Karam Sticks içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Eti Karam Sticks İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Eti Karam Sticks içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Eti Karam Sticks içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Eti Karam Sticks yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Eti Karam Sticks içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Eti Karam Sticks içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Eti Karam Sticks içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Eti Karam Sticks İçindeki Besinler

  • 5,9 Karbonhidrat
  • 0,53 Protein
  • 2,53 Yağ
  • 0,17 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 5,9 Karbonhidrat

1 Gram Eti Karam Sticks İçindeki Besinler

  • 0,67 Karbonhidrat
  • 0,06 Protein
  • 0,29 Yağ
  • 0,02 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,67 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


ETİ KARAM STİCKS İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0