Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata Kaç Kalori? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata Kaç Kalori? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata yemek zararlı mı? faydalı mı? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata kaç kalori? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata kaç kalori, Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde ortalama 172,5 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 11,64 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde 2,04 g olarak bulunuyor.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde 12,12 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde Protein bulunuyor. Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde de 3,18 g Protein bulunuyor.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçindeki Besinler

  • 11,64 Karbonhidrat
  • 3,18 Protein
  • 12,12 Yağ
  • 2,04 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 11,64 Karbonhidrat

1 Gram Eti %27 Fındıklı Sütlü Çikolata İçindeki Besinler

  • 0,39 Karbonhidrat
  • 0,11 Protein
  • 0,4 Yağ
  • 0,07 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,39 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


ETİ %27 FINDIKLI SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0