Eker Ballı Süzme Yoğurt Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Eker Ballı Süzme Yoğurt Kaç Kalori? Eker Ballı Süzme Yoğurt Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Eker Ballı Süzme Yoğurt Kaç Kalori? Eker Ballı Süzme Yoğurt Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Eker Ballı Süzme Yoğurt yemek zararlı mı? faydalı mı? Eker Ballı Süzme Yoğurt kaç kalori? Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Eker Ballı Süzme Yoğurt içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Eker Ballı Süzme Yoğurt kaç kalori, Eker Ballı Süzme Yoğurt yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Eker Ballı Süzme Yoğurt gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Eker Ballı Süzme Yoğurt ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Eker Ballı Süzme Yoğurt ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde de var. 1 Kutu Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde 292,6 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Eker Ballı Süzme Yoğurt yiyerek de alabiliyoruz. Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Eker Ballı Süzme Yoğurt yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Kutu Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde ortalama 177,8 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Eker Ballı Süzme Yoğurt içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Kutu Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde yaklaşık olarak 17,78 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Kutu Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde 7,42 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde Protein bulunuyor. Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Eker Ballı Süzme Yoğurt dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Kutu Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde de 9,8 g Protein bulunuyor.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Eker Ballı Süzme Yoğurt İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Eker Ballı Süzme Yoğurt yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Eker Ballı Süzme Yoğurt içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Kutu Eker Ballı Süzme Yoğurt İçindeki Besinler

  • 17,78 Karbonhidrat
  • 9,8 Protein
  • 7,42 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 292,6 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 17,78 Karbonhidrat

1 Gram Eker Ballı Süzme Yoğurt İçindeki Besinler

  • 0,13 Karbonhidrat
  • 0,07 Protein
  • 0,05 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 2,09 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,13 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


EKER BALLI SÜZME YOĞURT İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0