Brownie Gold Vişne Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Brownie Gold Vişne Kaç Kalori? Brownie Gold Vişne Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Brownie Gold Vişne Kaç Kalori? Brownie Gold Vişne Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Brownie Gold Vişne yemek zararlı mı? faydalı mı? Brownie Gold Vişne kaç kalori? Brownie Gold Vişne içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Brownie Gold Vişne içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Brownie Gold Vişne kaç kalori, Brownie Gold Vişne yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Brownie Gold Vişne gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Brownie Gold Vişne ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Brownie Gold Vişne ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon Brownie Gold Vişne içerisinde ortalama 154,4 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Brownie Gold Vişne içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Brownie Gold Vişne içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Brownie Gold Vişne içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon Brownie Gold Vişne içerisinde yaklaşık olarak 22 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon Brownie Gold Vişne içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Brownie Gold Vişne içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Brownie Gold Vişne yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon Brownie Gold Vişne içerisinde 0,44 g olarak bulunuyor.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Brownie Gold Vişne içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon Brownie Gold Vişne içerisinde 7,92 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Brownie Gold Vişne içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde Protein bulunuyor. Brownie Gold Vişne içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Brownie Gold Vişne dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Brownie Gold Vişne içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Brownie Gold Vişne içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon Brownie Gold Vişne içerisinde de 2,04 g Protein bulunuyor.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Brownie Gold Vişne ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon Brownie Gold Vişne içerisinde yaklaşık olarak 0,32 mg sodyum bulunuyor. Peki Brownie Gold Vişne içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Brownie Gold Vişne yiyerek sodyum almış olursunuz.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Brownie Gold Vişne İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Brownie Gold Vişne içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Brownie Gold Vişne içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Brownie Gold Vişne yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Brownie Gold Vişne içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Brownie Gold Vişne içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Brownie Gold Vişne içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon Brownie Gold Vişne İçindeki Besinler

  • 22 Karbonhidrat
  • 2,04 Protein
  • 7,92 Yağ
  • 0,44 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,32 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 22 Karbonhidrat

1 Gram Brownie Gold Vişne İçindeki Besinler

  • 0,55 Karbonhidrat
  • 0,05 Protein
  • 0,2 Yağ
  • 0,01 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,01 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,55 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


BROWNİE GOLD VİŞNE İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0