Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret Kaç Kalori? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret Kaç Kalori? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret yemek zararlı mı? faydalı mı? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret kaç kalori? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret kaç kalori, Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde ortalama 94,32 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde yaklaşık olarak 9,52 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde 0,68 g olarak bulunuyor.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde 5,45 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde Protein bulunuyor. Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde de 1,48 g Protein bulunuyor.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde yaklaşık olarak 0,13 mg sodyum bulunuyor. Peki Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret yiyerek sodyum almış olursunuz.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçindeki Besinler

  • 9,52 Karbonhidrat
  • 1,48 Protein
  • 5,45 Yağ
  • 0,68 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,13 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 9,52 Karbonhidrat

1 Paket Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçindeki Besinler

  • 19,04 Karbonhidrat
  • 2,95 Protein
  • 10,91 Yağ
  • 1,37 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,25 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 19,04 Karbonhidrat

1 Gram Bidolu Yer Fıstık Parçacıklı Kakao Kremalı Gofret İçindeki Besinler

  • 0,53 Karbonhidrat
  • 0,08 Protein
  • 0,3 Yağ
  • 0,04 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,01 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,53 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


BİDOLU YER FISTIK PARÇACIKLI KAKAO KREMALI GOFRET İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0