Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi Kaç Kalori? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi Kaç Kalori? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi yemek zararlı mı? faydalı mı? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi kaç kalori? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi kaç kalori, Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde de var. 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde 4,9 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi yiyerek de alabiliyoruz. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde ortalama 196 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde yaklaşık olarak 29,35 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde 8,1 g olarak bulunuyor.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde Demir bulunuyor. Demirin en önemli görevlerinden birisi oksijen taşımaktır. Kan içerisinde oksijen taşıyan kan hücrelerinin üretiminde kullanılır. 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde yaklaşık olarak 0,55 demir vardır. Eğer vücutta demir oranı eksikse, yorgunluk, halsizlik, sürekli uyuma hissi, konsantrasyon bozukluğu gibi durumlar meydana gelir. Siz de Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi tüketerek günlük Demir ihtiyacınızın belirli bir bölümünü buradan sağlayabilirsiniz. Eskiden de bildiğimiz gibi Demirin en çok olduğu besinlerden birisi Ispanaktır. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan demir ile siz de yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve sürekli uyuma halini ortadan kaldırabilirsiniz.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde 5,15 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde Protein bulunuyor. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde de 2,4 g Protein bulunuyor.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde yaklaşık olarak 149 mg sodyum bulunuyor. Peki Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi yiyerek sodyum almış olursunuz.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerinde A Vitamini bulunuyor. A Vitamini özellikle diş sağlığı, kemik yapısının güçlü ve dayanıklı olması ile cilt sağlığı için son derece önemlidir. Eğer vücutta A vitamini eksik kalırsa özellikle gözlerde başlayan bulanmalarla bu açığa verilir. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde de A Vitamini bulunmaktadır. 1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde yaklaşık olarak 0,05 iu A Vitamini bulunur. Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi tüketerek siz de A Vitamini ihtiyacınızın bir bölümünü bu besinden karşılayabilirsiniz.

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçindeki Besinler

  • 29,35 Karbonhidrat
  • 2,4 Protein
  • 5,15 Yağ
  • 8,1 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 149 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 4,9 Kalsiyum
  • 0,05 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 29,35 Karbonhidrat

1 Adet Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçindeki Besinler

  • 4,99 Karbonhidrat
  • 0,41 Protein
  • 0,88 Yağ
  • 1,38 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 25,33 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0,83 Kalsiyum
  • 0,01 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 4,99 Karbonhidrat

1 Gram Altınbaşak Limon Lifli Kepekli Bisküvi İçindeki Besinler

  • 0,59 Karbonhidrat
  • 0,05 Protein
  • 0,1 Yağ
  • 0,16 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 2,98 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0,1 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,59 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


ALTINBAŞAK LİMON LİFLİ KEPEKLİ BİSKÜVİ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0