İş Bankası ve Akbank 7500 TL kredi kampanyasına başladı, Son dakika kredi kampanyası umut oldu

İş Bankası ve Akbank 7500 TL kredi kampanyasına başladı, Son dakika kredi kampanyası umut oldu
YAYIN TARİHİ: 13.09.2021 23:16:00

İş Bankası ve Akbank 7500 TL kredi kampanyasına başladı, Son dakika kredi kampanyası umut oldu. Başvuru yaparak 7500 TL alın... İşte detaylar...

İş Bankası ve Akbank 7500 TL kredi kampanyasına başladı. Sadece kimlikle verilecek bu kredi kampanyası İhtiyaç Kredisi olarak kullanılacaktır. 2 bankanın yaptığı 7500 TL kredi kampanyası nasıl alınır başvuru şartları nelerdir yazımızda öğrenebilir ve hemen başvurusu yapabilirsiniz.

İhtiyaç kredilerinde bankalar müşterilerine kredi alabilmeleri için her limitte özel kampanyalar yapmaktadır. 7500 TL kredi alacak olan müşteriler de İş Bankası ve Akbank üzerinden bu kredileri hızlı bir şekilde alabileceklerdir. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda kullanacağınız ihtiyaç kredilerinde 3 ay erteleme ve 36 ay vade ile kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Üstelik bu iki bankadan banka şubelerine gitmeden online internet bankacılığı üzerinden de kredi kullanabilirsiniz. İş Bankası, Akbank üzerinden alacağınızı bu krediler de uygun faizler sizlere verilmektedir. Kredi notu uygun olan, kredi sicili temiz olan müşteriler hızlı bir şekilde başvurularını yapabilmektedirler. Kredi başvurusu sonrasında hemen sonuç alacaksınız. Bankaların kredi başvuru aşamaları hakkında sizlere bilgiler vermek istiyoruz. 

İş Bankası 7.500 TL kredi nasıl alınır?


İş Bankası üzerinden hem internet bankacılığını kullanarak hem de İşCep uygulamasını kullanarak hiçbir şekilde şubeye gitmeden gelir belgesiz 7500 TL kredi kullanabilirsiniz. Bunun için bankada bir hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet şifrenizin olması gerekiyor. Kredi başvuru sonrasında banka sizlere onay verirse onaylanan tutarı hesabımızı atacaktır. İş Bankası ayrıca banka şubelerinden de kredi alacak olan kişinin kimliği ve gelir belgesi ile birlikte kredi başvurusu almaktadır. Eğer onay alırsanız banka şubesinden de hemen 7500 TL kredinizi kullanabilirsiniz. Bankanın ATM'si, müşteri hizmetleri, resmi internet sitesi üzerinden de ön başvuru yapabileceğiniz kanallar bulunmaktadır.


Akbank 7500 TL kredi nasıl alınır?

Ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin bir diğer başvuru yapabilecekleri banka ise Akbank olmuştur. 7500 TL kredi ile birlikte Akbank sizlere hızlı ve anında kredi imkanı sunacaktır. Bankanın müşterisi olan kişiler Akbank Direkt uygulaması üzerinden Online olarak kredi başvurusu yapabilirler. Kredi başvurusunu yaptığınız zaman banka sizlere onay verirse şubeye gitmeden bu krediyi hemen hesabınıza atabilecek. 7500 TL kredi kullandığınızda banka 36 ay vade ve size 3 ay erteleme imkanı da sunacaktır. Kredi başvurusu ayrıca banka şubelerinden sadece kimlikle veya Bankanın ATM sinden bankanın internet sitesinden ve bankanın müşteri hizmetleri numarasından da ön başvuru olarak yapılabilmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR