İş Bankası Duyurdu! Yılda 1 Defa Ödemeli 60 Ay Vadeli Kampanya Geldi! Kimler Yararlanabilecek?

İş Bankası Duyurdu! Yılda 1 Defa Ödemeli 60 Ay Vadeli Kampanya Geldi! Kimler Yararlanabilecek?
YAYIN TARİHİ: 8.12.2021 20:25:00

İş Bankası tarafından kampanya duyurusu geldi. Banka yılda bir kez ödemeli olarak kredi desteği sağlayacağını duyurdu? Peki ödemeler nasıl olacak? Bu kredi kampanyasından kimler yararlanabilecek?

İş Bankası tarafından kredi kampaya müjdesi geldi. Banka yaptığı duyuruda kredi kampanyasının başlatıldığını açıkladı. Kredide dikkat çeken özelliklerden biri yılda bir defa ödemeli olarak sunulması. Kredi başvurularınızı internet sitesi üzerinden ve banka şubelerine giderek yapabilirsiniz. Kredi kimlere verilecek? Krediden kimler yararlanabilecek? Kredi hakkında tüm detaylar...

YILDA BİR ÖDEMELİ KREDİ KİMLERE VERİLECEK?

İş Bankası tarafından devreye alınan bu kredi kampanyası, Basınçlı Sulama Sanayicileri Derneği (BASUSAD) iş birlirliğinde başlatılmıştır. Devreye alınan bu kredi kampanyası ile çiftçilerin basınçlı sulama sistemleri kurulumu ve yenilenmesi sağlanırken krediyi 60 aya kadar vade seçeneği ile kullanabilir ve yılda 1 defa ödemeli olarak kullanabilirsiniz. Kredi proje bedelinin %100’üne kadar kredi fırsatı sunulmaktadır. Tarım denilince, ülke ekonomileri için en kritik, yaşamsal sektörlerin başında yer almaktadır.

KREDİNİN DETAYLARI NELERDİR?


Türkiye İş Bankası tarafından devreye alınan bu kredi fırsatı, BASUSAD ile gerçekleştirdiği iş birliği ile basınçlı sulama sistemleri hakkında çiftçilere destek sunulmaktadır. İş Bankası tarafından sağlanan bu kampanya, bu çerçeveye bakıldığında, basınçlı sulama sistemlerinin kurulması ve yenilenmesini sağlamak amacıyla 60 aya kadar vade seçeneği ile sunulmaktadır. 60 ay vadeli kredi fırsatı yılda 1 defa ödemeli olacak şekilde proje bedelinin %100’üne kadar kredi imkânı sunulmaktadır. İş Bankasının bu kredisi için başvuruları, BASUSAD üyesi üretici/satıcı firmalar tarafından alınırken bunun yanı sıra isbank.com.tr adresi üzerinden veya bankanın şubeleri aracılığı ile yapılabilmektedir.

Bu kapsamda isbank.com.tr’ye eklenmiş olan ‘Sulama Sistemi Hesaplama Aracı’ ile  beraber İş Bankası müşterisi olun veya olmayın tüm çiftçiler için, yaygın olarak kullanılan basınçlı sulama sistemlerinin proje maliyeti hesaplanabilmektedir. Çiftçilere özel bu kampanyadan faydalanan 100 üretici için olmak üzere100 adet İmece Mobil sulama tavsiyesi de ücretsiz olarak verileceği belirtilmiştir.

"ENERJİ MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK İSTEYENLERE HİTAP EDİYORUZ"

Bu kredi ile ilgili olarak, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, açıklamalarda bulundu. Şimşek açıklamasında ülkemize ve dünyaya ekonomik değerin çok daha ötesinde katkı sağlandığına vurgu yaparak,

“Biz bu bilinçle bir yandan üreticilerin ve üreticileri çevreleyen ekosistemin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyoruz. Diğer yandan da tarımın sürekli gelişmesi için dijital tarım uygulamaları başta olmak üzere, tarımın geleceğine yönelik yatırımlar yapıyoruz. BASUSAD ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle, doğru ve yerinde kaynak kullanımıyla üretimdeki verimlilik ve kalitesini artırmak, enerji maliyetlerini düşürmek isteyenlere hitap ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR