İnternet Neden Yavaş, Problem Nedir? İnstagram Gmail Youtube Twitter Zoom Netflix Tiktok Çöktü Mü?

İnternet Neden Yavaş, Problem Nedir? İnstagram Gmail Youtube Twitter Zoom Netflix Tiktok Çöktü Mü?
YAYIN TARİHİ: 9.03.2022 11:17:00

İnstagram Gmail Youtube Twitter Zoom Netflix Tiktok ile ilgili son dakika çöktü mü haberleri geliyor. Bu anlamda bir çok program da erişim sorunu yaşanıyor. Peki Gmail Youtube instagram Twitter Zoom Netflix Tiktok Snapchat çöktü mü? 9 mart 2022 ve 10 mart 2022 tarihinde Gmail Youtube instagram Twitter Zoom Netflix Tiktok Snapchat'e neden girilmiyor!

İnstagram, Gmail, Youtube, Twitter, Zoom, Netflix ve Tiktok gibi oldukça popüler uygulamalardan çökme ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor.  ABD odaklı bir çok internet hizmetleri olabildiğince yavaş. ABD odaklı Gmail Youtube instagram Twitter Zoom Netflix Tiktok Snapchat gibi uygulamalar çöktü mü neden girilmiyor!

İNSTAGRAM GMAİL YOUTUBE TWİTTER ZOOM NETFLİX TİKTOK ÇÖKTÜ MÜ? İNTERNET NEDEN YAVAŞ, PROBLEM NEDİR?


ABD odaklı uygulamalara dünya çapında erişim sorunu yaşanıyor! 9 mart 2022 ve 10 mart 2022 pazartesi günü Gmail Youtube instagram Twitter Zoom Netflix Tiktok Snapchat çöktü mü neden girmiyor merak ediliyor!

1- Snapchat

2- Steam

3- Apple Music

4- Netflix

5- Tiktok

6- Zoom

7- Bandwidht

8- Microsoft Azure

9- Soundcloud

10- wow

11- Roblox

12-Gmail


13- Apple Store

14- Microsoft teams

15- Spotfiy

16- Discord

17- Wikipedia

18- Amazon Web Services

19- Twitter

20- Facebook

21- Cloudflare

22- İnstagram

İNTERNET NASIL HIZLANDIRILIR?

İnterneti hızlandırmak amacıyla yapmanız gereken pek çok yol vardır. Öncelik ile kullanmış olduğunuz modemin bant genişliğini teşhis etmeniz gerekmektedir. Bant genişliği düşük olan modemlerde internette yavaş olacaktır. Bu yüzden yüksek bir bant genişliği olan modem tercih etmelisiniz. Bir başka yapmanız gereken şey ise virüslerden kurtulmaktır. Bilgisayarınızda çok sayıda virüs var ise bu internetin yavaşlamasına sebep olacaktır. İyi bir anti virüs uygulaması ile eş güdümlü bilgisayarınızı tarayarak virüslerden kurtulabilir bu şekilde internetinizi hızlandırabilirsiniz. 

İnternet kabloları ne kadar uzunsa internet sürati da o kadar yavaş olacaktır. Bu yüzden internet kurulumu yapar iken modem ile port arasında kısa kablo tercih edin. Bu şekilde internetiniz süratli olacak ve daha süratli prosedür gerçekleştirebileceksiniz. İnterneti hızlandırmak amacıyla yapabileceğiniz bir başka şey ise kullandığınız cihazın güncellemektir. Genellikle kullandığınız yazılımlar güncellenmemişse ya da uzun vakit aynı yazılımı tüketiyorsanız son yazılımı kullanmayı deneyin. Bu şekilde daha da süratli bir internete sahip olacaksınız. İnterneti hızlandırmak amacıyla en iyi yol ise bedava olan internet hızlandırma uygulamalarıdır. Bu programlar rastgele bir emniyet açığı oluşturmadan sahip olunan olan internet süratinızı arttırmaktadır. Bu uygulamaları tercih ederek internetinizi hızlandırabilirsiniz. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR